SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
APPLICATION FORM
,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"
I. In Character:
(Itt leginkább a karakteredre vagyunk kíváncsiak!)
1. Jelentkező teljes neve: Bob Carter2. Jelentkező születési helye, ideje: Los Santos 2000.11.283. Állampolgárság: Amerikai4. Elérhetősége(i): 5. Telefonszám: 1-131-0046. E-mail: [email protected]7. Bejelentett lakcíme: 12356 West Drive St. 258. Előző munkahelye(i)?: Armored Security Service9. Mi volt az indok amiért ott hagyta őket?: Megszünt a CégII. Kiegészítő kérdések:
(Itt leginkább a karakteredre vagyunk kíváncsiak!)
Válaszait X-el jelölje be, amennyiben igen akkor azt a megfelelő módon részletezze is!
1. Van-e bármilyen szenvedélybetegsége?: [ - ] Igen | [ x ] Nem↳ Ha van, akkor részletezze: ---
2. Rendelkezik-e bármilyen testi, vagy szellemi fogyatékossággal?: [ - ] Igen | [ x ] Nem↳ Ha van, akkor részletezze: ---
3. Tartóztatták, vagy vádolták-e már meg valaha bármiféle bűncselekmény miatt?: [ - ] Igen | [ x ] Nem↳ Ha volt ilyen, akkor részletezze: ---
4. Valaha vonták már be jogosítványát bármiféle bűncselekmény elkövetése miatt?: [ - ] Igen | [ x ] Nem↳ Ha van, akkor részletezze: ---
5. Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?: [ - ] Igen | [ x ] Nem↳ Ha igen --, akkor részletezze: ---
III. Out Of Character:
(Itt leginkább rád vagyunk kíváncsiak, hogy megismerjünk téged!)
1. Hogyan szólíthatunk?: Márk2. Mennyi idős vagy?: 213. Játszott percek a szerveren: 4224. Mióta játszol a WestMTA szerverén?: Őszintén 1 hete kb.5. Milyen frakciókban voltál a WestMTA szerverén?: Eggyikbe seMi volt a távozásod indoka(i)?: ---
6. Rendelkezel-e amerikai rendvédelmi tapasztalattal?: Igen7. Szerinted mi a különbség az amerikai és a magyar rendőrség között?: Az Amerikai több, egymástól független szervezetből áll, míg a Magyar központosított, egységes rendszer.
Amerikában nagyobb az önállóság és a fegyverzet, Magyarországon szigorúbb az országos irányítás.
8. Csatolj egy képet a következőkről: ↳ Adminjailekről: ↳ Kitiltásokról: ↳Névváltásokról:
9. Sorolj fel magadról 3 pozitív és 3 negatív tulajdonságot: Pozitiv, hogy türelmes vagyok, csöndes, nyugodt természetű. Negativ, hogy makacsul ragaszkodom az igazamhoz néha, nehezen fogadok meg tanácsot illetve van hogy több idő kell valaminek az értelmezéséhez.10. Rövid lényegre törő bemutatkozás, hogy kicsit jobban megismerjünk: Hello bello Márk vagyok 21 éves. Dolgozom, szabadidőmbe szerelek és játszom. Nincsen 5-8 órám játszani de próbálkozom játszani ahogy időm engedi. 10 éve MTA-zom és az mind Rp volt. abból 5 év Fine-MTA, 3 SeeMTA, 2 év Hungary Life. Minden féle scriptes és nem scriptes frakcióba voltam már az évek alatt szóval tapasztalat van mindenhonnan. Az aláírásommal kijelentem, hogy a jelentkezési formanyomtatványom a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, avagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, a frakció szabályzatát átolvastam, és elfogadom!
Kelt: 02/03/2026
Teljes név
Bob CarterTeljes név