SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
APPLICATION FORM
,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"
APPLICATION FORM
,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"
Tisztelt Jelentkező!
Kérjük, ügyeljen a pontos, igényes és helyes kitöltésre. Az űrlapot a magyar helyesírás szabályainak megfelelően szükséges kitölteni.
Új jelentkezés esetén a téma címe a következő legyen:
DEPUTY SHERIFF TRAINEE – Alvarez Diaz
A jelentkezési lap a bírálat lezárásáig szabadon szerkeszthető.
Kérjük, az űrlap kitöltése előtt olvassa el a jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalókat és információkat.
Kérjük, ügyeljen a pontos, igényes és helyes kitöltésre. Az űrlapot a magyar helyesírás szabályainak megfelelően szükséges kitölteni.
Új jelentkezés esetén a téma címe a következő legyen:
DEPUTY SHERIFF TRAINEE – Alvarez Diaz
A jelentkezési lap a bírálat lezárásáig szabadon szerkeszthető.
Kérjük, az űrlap kitöltése előtt olvassa el a jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalókat és információkat.
I. IC RÉSZ(Kizárólag csak a karaktereddel kapcsolatos információkat add meg!)
Teljes neve: Alvarez Diaz
Jelenlegi lakcíme: Bone County 63/B
Születési helye, ideje: Los Santos 1989.02.14
Elérhetősége: 1126269
Állampolgárság: Amerikai
Személyi igazolvány száma: ID-UREC3329
Vezetői engedély száma: DL-LUED3329
Fegyverviselési engedély száma (opcionális): NINCS
Magasság: 190CM
Testsúly: 81KG
Etnikum: Mexikói
Nem: Férfi
II. TANULMÁNYOKLegmagasabb iskolai végzettség:
[X ] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban kiállított középiskolai képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal[X ] Rendelkezem érvényes GED teszt sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal[X ] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban főiskolai vagy egyetemi képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummalAmennyiben egyetemi vagy főiskolai végzettséggel rendelkezik jelölje a kurzus pontos nevét, szakirányát: Kaliforniai Egyetem, Los Angeles
Intézmény neve: Kaliforniai Egyetem
Végzettség elvégzésének ideje: 2002.03.20
Idegennyelv megnevezése (opcionális): Angol
Megszerzett szint (opcionális): B1-B2
III. OOC RÉSZNeved és korod: Ákos,14 éves
Mesélj magadról egy pár mondatban: szeretek rp-zni informatikus akarok lenni ha felnövök vagy majd olyan gimnáziumba
Mellékeld a karakter és az account ID-d: account id:3353,Karakter id:3329
Játszott perceid száma: 1336
Naponta hány órát tudnál aktív lenni a szerveren? 6 órát
Mióta játszol a WestMTA szerverén? Kb egy éve
Milyen frakciókban voltál eddig és meddig jutottál el? nem voltam még.
Csatolj linket az UCP szankcióidról és névváltásaidról:
Miért pont hozzánk szeretnél csatlakozni? Mert nagyon szeretnék egy közösség része lenni mert még nem voltam sose
Milyen különbségeket tudnál említeni egy amerikai és egy magyar rendvédelmi szervezet között? amerikai: erősebben felvannak fegyverkezve erősebbek. magyar: itt sokkal ritkább a civil fegyvertartás szerintem.
Milyen karaktert alkotnál a frakció tagjaként? magamból kihozok mindent és humorosat
IV. TANÚSÍTVÁNYA jelentkezésem benyújtásával kijelentem és igazolom, hogy a kérvényben megadott válaszok kizárólag a saját szellemi munkám eredményei, valamint a legjobb tudásom szerint teljesek, valósak és pontosak.
Tudomásul veszem és elfogadom, hogy bármilyen valótlan, félrevezető vagy hiányos információ elegendő indokot szolgáltathat a jelentkezési folyamatból történő kizárásra.
Tudomásul veszem és elfogadom, hogy bármilyen valótlan, félrevezető vagy hiányos információ elegendő indokot szolgáltathat a jelentkezési folyamatból történő kizárásra.
Kelt: 25/05/2026
Alvarez Diaz
Alvarez Diaz
Utoljára szerkesztve: