Darell McDowell jelentkezési lapja.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Krisztianxd

Újonc
Támogató
Május 9, 2026
10
12
Karakter
Darell McDowell
image.png

Adminsegéd jelentkezési lap

Hogy hívnak a valóságban, illetve InGame? Hány éves vagy?
Ingame nevem : Darell McDowell. IRL: Krisztiánnak hívnak. 24 éves vagyok. Sokat foglalkozok MTA-val, illetve van tapasztalatom ilyen pozíció betöltésében. Mivel sokat vagyok elérhető, és foglalkozok is a szerverrel, szeretnék csatlakozni a közösségnek ennek a feléhez is.

Mutatkozz be nekünk egy pár mondatban.
Sziasztok, Krisztián vagyok, Nyíregyházán élek,24 éves vagyok. Szabadidőmet általában munka után a szerveren töltöm, vagy haverokkal.

Hányszor lettél a szerveren szankciónálva (adminjail, ban)? (UCP képet mellékelj!)
Egyszer volt egy szankcióm. Csatolom is:

Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg a szerveren? (UCP képet mellékelj!)

Miért szeretnél Adminsegéd pozíciót betölteni a szerveren?
Szeretek játékosoknak segíteni, illetve időm is engedné mikor fent vagyok. Fontosnak tartom az új játékosok segítését. Vannak kérések amik sokszor jogosak, de nem adminisztrátori munkakörre tartoznak. Ezek kérdések megválaszolását szívesen bevállalom. Fontosnak tartom akár az újonnan csatlakozott playerek segítését is, akár csak pár válasszal is. Megfelelő kommunikáció és hozzáállás esetén hiszem, hogy az új playerek megtartása könyebb.

Mi az Adminsegéd feladata?
Véleményem szerint kisebb kérdések megválaszolása, ami nem igényel adminisztrátori segítséget.

Miért pont téged válasszunk? Miben különbözöl a többi jelentkezőtől?
Munkámnak köszönhetően elég sokat tudok aktív lenni hétköznap is, így folyamatos jelenlétemmel tudnám fogadni az adminsegédek felé tett kérdéseket. Emellett segítőkész vagyok, és egy hosszabb kérdéssor sem okoz gondot. Nem zavar ha valaki sokat kérdez, szívesen válaszolok bármiről is van szó.

Írj három darab pozitív, illetve három darab negatív tulajdonságot magadról.
Segítőkész vagyok, szóval bármikor tudok segítséget nyújtani a playereknek. Türelmes vagyok, illetve határozott. Negatív tulajdonságnak mondanám, hogy sokszor makacs vagyok. Hangulatembernek tartom magam, ami nem feltétlen egyértelműen negatívum, de sokszor negatív tulajdonság formájában jelentkezik. Eléggé feszkós melóm van, szóval sokszor ,, flegmának " tűnik az írásmódom pedig nem szánom annak.

Szeretnél a későbbiekben Adminisztrátor pozíciót betölteni? Amennyiben igen, miért?
Adminisztrátori pozíciót nem szeretnék betölteni. Szeretnék maradni Adminsegéd szinten, mivel barátok munkaköre elég necces, így ha van lehetőségem IC-zek velük, a kettő együtt meg nem igazán férne meg egymás mellett szerintem.

Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, ebből mennyit tudnál az Adminsegéd feladatok ellátására fordítani?
Munka után hétköznap délután 4-től. Ha nem vagyok ügyeletes, akkor hétvégén szinte végig, ha épp nincs valami programom.

Írj három olyan helyszínt, ami szerinted fontos egy kezdő játékosnak, válaszod indokold.
Városháza az iratok kiváltása/munkavállalás miatt. Autósiskola, a jogosítvány megszerzése végett, illetve szerintem az autóker, ugyanis sok új játékost foglalkoztat, hogy milyen autók vannak a szerveren, és mi az amit megtudna venni.

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
Ha bármi ilyen kérdés merül fel akkor leírnám, hogy egy Roleplay szerverről van szó. Egy szerepjáték ahol a saját fantáziádon alapuló karaktert játszol, aminek te alakítod a mindennapjait, és az életét. Valósághoz hűen ugyan úgy van legális, és illegális élet is. Saját magad alakítod, hogy milyen úton fog járni a karaktered.

image.png

Szia.
Örömmel értesítünk, hogy a jelentkezési lapod elfogadásra került. Gratulálunk.
A szóbeli meghallgatás miatt, keress fel minket EZEN a linken.​

Sikeres meghallgatás, a csapatunk tagja.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.