Darell McDowell - Buntold

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Kiki

Újonc
SzerverAdmin
Május 9, 2026
11
12
Karakter
Darell McDowell
westlogofa.png

Panasztevő InGame neve:
Darell McDowell

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Admin nevét nem tudom. IC neve : Caelan Buttler

Panasz leírása, kifejtése, oka:
Rp Közben flyolás.

Kötelező bizonyítékok (pl. log, kép, videó):
https://pastebin.com/zmiiMmJt

Megjegyzés:
Állítása szerint nem lett kihasználva a flyolás, ugyanis csak interriorban való belépés utáni összebugolás miatt használta. Ami szerintem RP közben eléggé nonszensz, főleg hogy olyan helyre flyolt ahol mi is tartózkodtunk. Mikor bizonyítékot kértem, hogy ilyen esetben én miért nem kérhetek videót arról, hogy valóban nem lett-e ebből előnyszerzés, azt a választ kaptam, hogy ,, Ha elhiszed akkor király, ha nem akkor nem tudok mit csinálni. "

Szia!

Az eset valóban így történt, többé kevésbé.
Gyárba történő behatolás történt, ahol Alisha Webb (Debo) -be/ba bugoltam be mivel egy időben léptünk az interiorba. Mivel egyikünk sem tudott mozdulni így szerettem volna fly-olni hogy Ő el tudjon menni, de sajnos nem nyomtam be az Alt-ot amivel lassítottam volna a sebességem.

Amit sérelmeztél, hogy "köztetek" kötöttem ki, nem azért történt, hogy információt szerezzek rólatok, hanem mert az épület kialakítása úgy néz ki, hogy ha az interior CP-től egyenesen felfelé mész abban a teremben kötsz ki, ahol ez az egész lefolyt.

Továbbá, az akción jóformán nem vettem részt emiatt, mivel az az idő ami erre elment elég volt a többieknek arra hogy mindegyikőtöket megölje.

A cél természetesen NEM a jogtalan előnyszerzés volt, ilyen nem is történt, de természetesen ahogy azt OOC is leírtam megértem miért tűnhetett neked ez másként. Ha tényleg olyan rossz szándékú lennék mint azt itt feltételezed, simán megtehettem volna, hogy szép csendben elmegyek melletted és nem is reagálok a kérdésedre, mert soha nem derítetted volna ki, hogy ki volt ott és mi szándékkal került oda.

Egyéb kérdések esetén a bíráló vezetőségi tagnak állok rendelkezésére, további kellemes napot.

Sziasztok, a panaszkönyvet én fogom bírálni.
Ha esetleg valamelyik fél részéről rendelkezésre áll bármilyen bizonyíték a továbbiakban, akkor azt várom privát üzenet formájában holnapig.
További szép estét.

• Kedvelés
Reactions: Kiki és Buntold
Szép estét.
Mivel nem kaptam további bizonyítékot, így megérkeztem a panaszkönyv bírálatával.
Átnézve a beküldött logot, illetve az eset leírását az alábbi megállapításra jutottam:
- Az adminisztrátor habár valószínűleg nem szándékosan, de hibázott.
Játékostársaira nézve úgy lett volna a fair, ha RP STOP kiírása után oldják meg az összebuggolást, illetve ha már sikerült véletlen beflyolni az akció kellős közepére, akkor a megoldást követően célszerű lett volna teljesen elhagyni a helyszínt, kizárva ezzel minden előnyszerzésre következtethető tényezőt.

Az adminisztrátort emiatt egy hibapontban részesítem.
További szép estét.

• Wow
  • Kedvelés
Reactions: Kiki és smith
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.