Csomagozás/gazdaság ráncfelvarrás.

anonymus

Újonc
Május 16, 2025
11
7
Karakter
Pascal Harrison
westlogomanager.png

InGame neved:
► Pascal Harrison ◄

Ötleted:
► 1: A csomagozásnál sajnos én azt vettem észre hogy a szerveren hatalmas verekedés megy azért hogy mindenki boxos csomagot vigyen. Ezt már én is teljesen megértem mert semmi extrát nem kapsz azért hogy az npc beszél hozzád egy percig. ez alatt te 4 csomagot is betudsz rakni akár. A javaslatom erre az lenne hogy vagy az npc beszédet kivenni, vagy valami bónuszt kapj azért hogy te házhoz viszed. mint pl irl. legtöbb helyen csomagpontra ingyenes. de házhoz szállitásnál ügyebár extrát fizetsz.
2. Amint eléred a maximális szintet a cégben ott már mindent kifejlesztettél és nincs több lehetőség. Ezzel igy nincs miért grindolni. Szerintem érdemes lehet több extra fejlesztést berakni ami úgy mond ilyen quality of life lenne. tehát akár még nagyobb béka. vagy csomagkeresésnél szűrőket tenni ezzel görgő barátabb lenne a felület. vagy akár fejlesztés arra hogy több boxos fuvart kapjon a cég amennyiben nem lesz kezdve semmi sem az npc-s fuvarokkal.
3: Ez az előzőhöz fog kapcsolódni, a cégek fejlesztéséhez az is ide tartozhatna hogy több szintet bevezetni és szintekhez kötni más kiszállitandó dobozokat, akár komolyabb fizetéssel vagy több opcióval hogy legyen valamiért mindig grindolni.
4: A szerveren van több opció is alkalmanként hogy "kivigyék" a kp-t a szerverről. Gondolok én itt ládákra. Sajnos ezek nem viszik ki a pénzt a szerverről csak másik playerhez kerül. Ezért szerintem jó ötlet lenne hogy ha lenne valami extra láda amit lehet venni esetleg kpból, ezzel el lehetne érni hogy a szerveren a pénz menjen ki valamilyen szinten. Mert egyetlen egy ilyen dolog ami kiviszi a szerverről a pénzt azaz interiorok lerakása, de az sem végleges.
5: Sokan panaszkodnak azért, hogy milyen áron vannak a jelenlegi autók. Erre kitérve jelen pillanatban ez azért van mert sok ember felhalmozta és aki ezt megteheti a pár százezres adó óránként, nem nagyon zavarja. Főleg ha az illető úgy mond inaktiv akkor ez őt egyáltalán nem is érinti. Itt van egy jobb lehetőség ki vinni pénzt a szerverről az új autókereskedés rendszerel lehetne szerevezni vezetőség által kirakott autókat, ezzel kivitelezhető lenne hogy a kp-t ki vigyék a szerverről és az autók is elérhetőbb áron legyen. Ezt én azért tartom jó ötletnek mert magadnak ki ppztetni nem 1-2 fillér és ha valaki igy vásárolja meg akkor rögtön ott van hogy neki 40 millába van egy autó és ő bukni nem szeretne.
6: nem tudom milyen gyakran van csomagoknál reset idő, de szerintem azt is lehetne növelni mert amikor elégé nagy cégnél dolgozol lehet fejfájás hogy keress egy kis pénzt el kell menned a világ másik felére 30x.
7: Lehetne más céges pénzkeresési lehetőség is a csomagozáshoz hasonlóan csak más megvalósitással, akár targoncázás, hajózás, búvárkodás, vadászás egyebek
◄

Megjegyzés:
► Bocsi a helyesírási hibákért nem feltétlenül figyeltem oda erre. Hideget meleg kommenteket elfogadok. ◄​

Utoljára szerkesztve: