Elutasítva Conor Martin - JanosiG

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

ujfabali

Zöldfülű
Támogató
Május 10, 2025
58
4
Kecskemét
Karakter
Conor Martin
westlogo.png

InGame neved:
Conor Martin

A kitiltás időpontja:
2026.02.15

A kitiltás időtartama:
Örök

Admin neve, aki kitiltott:
JanosiG

Kitiltás indoka:
Komolytalan stílus, Adminnal szembeni tiszteletlenség, Bugkihasználás

Amiért szeretnéd az unbant:
Nagyon hiányzik a szerver már régen játszottam és szeretnék egy uj esélyt kapni,tudom nem néz ki jol a dolog de az történt hogy valami kisseb dolgot csináltam és emiatt admin jailbe kerültem volna,de megvoltam halva és jail helyett kijottem a korházbol nekem nem mondta az admin hogy jailbe kerülök ugyhogy tovább játszottam majd ö meglátott és rám akarta kenni hogy az én hibám és bugot használok ki . Erre mondtam neki hogy ö rontottta el és ilyenek . elég ideges voltam már elötte is és ezeért történt de szeretnék ujra játszani.

Megjegyzés:
uj gépem van és tudnék regisztrálni uj fiokot de nem szeretném mert szabály ellenes lenne köszönöm elöre is a döntést

Szia,

Erre egyelőre nem tudok neked UB-t adni. A megjegyzés résznél amit írtál, nem is tudom mi szándék vezérelt azzal a mondattal… köszönjem meg, hogy bannod alatt nem szegsz meg plusz egy olyan szabályt ami szintén örök bannal járna?

Térjünk erre vissza legalább egy hónap múlva, és próbáld meg részletesebben összeírni mi is történt pontosan, mert attól hogy esetleg nem is szóltak hogy jailt kapsz (kétlem) a szerver ezt logolja, tehát látni látnod kellett volna.

Kérelmed elutasitva.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.