Cody Nash LSMS jelentkezés.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Latyoski

Újonc
Május 3, 2026
15
0
Karakter
Cody Nash
3x2tZsj.png

LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP

OOC RÉSZ

Hogyan szólíthatunk? Karniczki László a becses nevem.
Hány éves vagy? 20 éves vagyok.
Mutatkozz be röviden. Autószerelőként dolgozom lassan 2 éve. Szeretek szerelgetni, problémákon gondolkozni és megoldani őket.
Mi az accountod ID-je? 8769
Hány játszott perccel rendelkezel? 4000p talán kicsivel felette.
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra)
35-40 között, persze attól is függ mennyi roncs álla a műhelyben.
Rendelkezel Discord fiókkal? [x]Igen[-]Nem
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [x]Igen[-]Nem
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Így van!

IC RÉSZ

Teljes neve: Cody Nash
Születési helye: Los Santos
Születési ideje: 2006.12.14
Édesanyja leánykori neve: Letticia Nash
Bejelentett lakcíme: -
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? Korábban nem, de megteszek mindent a lehető legjobb tudásom szerint.
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola
[-]Szakmai Iskola
[x]Középiskola (Érettségi)
[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Érdekel a szerelésnek minden apró része, és szeretem az autókat illetve szeretnék rajtuk dolgozni.
Miért Önt válasszuk? Azért válasszanak engem, mert gyorsan tanulok, megbízható vagyok, és érdekel az autószerelés világa. Szeretek csapatban dolgozni, pontosan végzem a rám bízott feladatokat, és szívesen fejlődnék egy olyan helyen, ahol tapasztalatot szerezhetek. Motivált vagyok, hogy hosszú távon is hasznos tagja legyek a csapatnak.
Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00
[-]15:00-18:00
[x]18:00-22:00
[x]22:00-23:59
[x]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK

Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[x] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás
Mi az olajszűrő feladata?
VÁLASZ HELYE
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
Hűtővíz hiánya esetlegesen, lyukas hűtő, rossz vípumpa, elöregedett szivárgó illetve eltömődött vízcsövek.
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
Az első szám a W elött az jelzi hogy télen milyen sűrű az olaj mekkora a viszkozitása. Minnél kisebb az a szám annál folyékonyabb a viszkozitása.. A második szám pedig hogy üzemmelegen mennyire marad vastag az olaj a kenés érdekében.
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Az OBD műszer hibakódok kiolvasására, és kiütésére szolgál.
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Én személy szerint felhajtom a géptetőt, letekrem a beöntő sapkát, megemelnem az autót, és ha van kartervédő leszedem azt, félreteszem, aláhúzom az olajfelfogó tartályt majd kitekerem az olajleeresztő csavart, megvárom még a meleg motorból kicsurog az olaj, ezután egy célszerszám segítségével, letekerem az olajszűrőt és kidobom azt. Kicsomagolom az új olajszűrőt, bekenem a szimeringet a leeresztett olajból és visszatekerem a szűrőt a helyére, nem beletépve azt a menetbe. ha kicsurgott az összes olaj, rézgyűrűt csrélek a csavaron, és vissza húzom azt a kellő nm-re. Visszahelyezem a kartervédőt, leengedem az autót, és a kellő mennyiségű és a motornak opcionális olajjal feltöltöm, és vissza tekerem az olaj betötltő sapkát, lecsukom a motoráztetőt és végeztem is.

Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás: Cody Nash
Kelt: 2026.05.16

Tisztelt Cody Nash!

Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy a benyújtott jelentkezési lapja alapos áttekintését, valamint egy rövid vezetőségi egyeztetést követően olyan döntés született, amely szerint jelenleg nem tudjuk Önt cégünkhöz felvenni.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelte cégünket, és sok sikert kívánunk további tervei megvalósításához.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.