Chris Martin kontra szabika

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
Május 29, 2026
2
12
Karakter
chris martin from coldplay
westlogofa.png

Panasztevő InGame neve:
Chris Martin

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
aszabesz

Panasz leírása, kifejtése, oka:
nem képes felszedni a kezdő játékost kb 20 perc játékidővel, mivel van fent mentős. szimplán el dbztek a rendőrök vagy csak nekem jöttek véletlen nem tudom, de ott állt körülöttem vagy 5 pds és egyik se volt képes felszedni

Kötelező bizonyítékok (pl. log, kép, videó):
erre szerintem nem kell bizonyiték, undorito dolog aszabesztől nem adminhoz illő

Megjegyzés:
így folytatjátok nem hiszem a sok kezdőnek megjön a kedve a szerverhez mert az én kedvemet már teljesen elvetted szabika

Szép estét!

Elejétől kezdeném az egészet.
Reportba a stílusod, illetve a kommunkációdat nem tudtam elfogadni.
Más játékossal kerültél egy IC eseménybe, amibe mint admin nem vagyok köteles beleavatkozni úgy, hogy szabályszegés nem történt. Állításod szerint a rendőr elütött téged, amiről semmilyen bizonyítékot nem kaptam részedről, minden áron azt spamelted, hogy szedjelek fel.

A rendőrnek IC köteles segíteni a ,,bajba"" jutott személyeken, de ha ezt elmulasztja, vagy nem tesz neki eleget az szintén IC ügy.
Kick indoka pedig, folyamatosan spameltél Cap Lockkal reportban.
Attól függetlenül, hogy lvl1-es játékos vagy, nem jogosít fel arra, hogy minden esetben felszedjen téged az admin.

Várom a bíráló admin válaszát.

További Szép estét.

Sziasztok!
A panaszkönyvet én fogom elbírálni.

Visszanéztem a reportot amelyet ezzel az üggyel kapcsolatban nyitottál. A reportban tanúsított stílusodat nem igazán értem. Egy percig sem voltál képes türelmesen megvárni az admin válaszát és folyamatosan spamelted őt ("SZEDJ MÁR FEL"). Volt egy furcsa kijelentésed is, amelyet szintén nem értek: "HÁT EGYES SZINTŰ VAGYOK". Attól, hogy egyes szintű vagy, nem vagyunk kötelesek felszedni téged egy IC ügy miatt, így ez az érvelés teljesen értelmetlen.
Az, hogy ütköztél a rendőrökkel és animba estél, teljes mértékben IC ügy. Nem bug miatt kerültél animba.

Az utolsó hozzászólásodra inkább nem is reagálnék.

A panasz egyértelműen jogtalan.
További szép estét!

Helyezhető.

EDIT: Ha legközelebb hasonló helyzet áll elő, kérlek próbáld meg higgadtabban kezelni a dolgot.

• Kedvelés
Reactions: aszabesz
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.