Chen Zhake jelentkezése

AronKanicsar

Újonc
Július 28, 2026
1
0
Karakter
ChenZhake
3x2tZsj.png

LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP

OOC RÉSZ

Hogyan szólíthatunk? Áron
Hány éves vagy? 19
Mutatkozz be röviden. Nyitott, megbízható és kíváncsi embernek tartom magam. Szeretek új dolgokat tanulni, fejlődni, és olyan kihívásokat keresni, amelyekből tapasztalatot szerezhetek. Fontos számomra az őszinteség, a kitartás és a jó hangulat, ezért igyekszem minden helyzetben pozitívan hozzáállni a feladataimhoz és az emberekhez.
Mi az accountod ID-je? 9276
Hány játszott perccel rendelkezel?1175
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) 15-20
Rendelkezel Discord fiókkal? [-]Igen[XICODE][ICODE][-]Nem
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [-]Igen[XICODE][ICODE][-]Nem
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! https://imgur.com/a/m9Wk1NF
Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Igen

IC RÉSZ

Teljes neve: Chen Zhake
Születési helye: Los Santos
Születési ideje: 2001.05.19.
Édesanyja leánykori neve: Tara Zhake
Bejelentett lakcíme: Commerce
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? Igen/ICODE] [B][COLOR=rgb(65, 168, 95)]Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?[/COLOR][/B] [COLOR=RED][SIZE=3]KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE![/SIZE][/COLOR] [ICODE][-]Általános Iskola
[-]Szakmai Iskola
[-]Középiskola (Érettségi)
[X]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Mert szeretem az autókat, és szeretek bügykölni is rajtuk.
Miért Önt válasszuk? Megfelelő tagja lennék a csapatnak, precíz és szorgalmas vagyok.

Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00
[-]15:00-18:00
[X]18:00-22:00
[-]22:00-23:59
[-]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK

Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás[-ICODE] [ICODE][-] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás[XICODE] [ICODE][-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás

Mi az olajszűrő feladata?
Motorolajból eltávolítsa a szennyeződéseket, így megvédje a motor alkatrészeit a kopástól.
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
Hibás vízpumpa, elszakadt vagy laza ékszíj, hengerfejtömítés hibája
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motorolaj keni, hűti, tisztítja és védi a motort, az 5W-30 és 10W-40 jelölések pedig az olaj hideg- és melegoldali viszkozitását (folyósságát) mutatják.
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Az OBD diagnosztikai műszer feladata, hogy kiolvassa a jármű elektronikus vezérlőegységének hibakódjait és adatait, ezzel segítve a hibák gyors felismerését és javítását.
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
[LIST=1] [*]A motort rövid ideig bemelegítjük, majd leállítjuk. [*]Az autót biztonságosan megemeljük vagy szerelőaknára állítjuk. [*]Leeresztő edényt helyezünk az olajteknő alá. [*]Kicsavarjuk az olajleeresztő csavart, és leengedjük a használt olajat. [*]Leszereljük a régi olajszűrőt, majd felszereljük az újat. [*]Visszacsavarjuk és meghúzzuk az olajleeresztő csavart. [*]Betöltjük a gyártó által előírt mennyiségű és viszkozitású új motorolajat. [*]Beindítjuk a motort, ellenőrizzük, hogy nincs-e szivárgás. [*]Leállítás után ellenőrizzük az olajszintet, és szükség esetén utántöltünk. [*]A használt olajat és a régi szűrőt szakszerűen leadjuk veszélyes hulladékként. [/LIST]

Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Chen Zhake
Kelt: 2026. 07. 28.

Tisztelt Chen Zhake!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által benyújtott jelentkezési lap sikeresen megérkezett hozzánk, jelenleg kiértékelés alatt áll.
A kiválasztási folyamat következő lépéséről a döntést követően értesíten ifogjuk, kérjük addig szíves türelmét.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelt bennünket és érdeklődést mutatott a meghirdetett pozíció iránt.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png