CÁRTEL DE ORO NEGRO (CON)
1. BEVEZETÉS ÉS OOC BEMUTATKOZÁS
Sziasztok, a nevem Lacika. Elég sok helyen felbukkantam, és most éppen itt. Jelenleg 18 éves vagyok. Szabadidőmben legtöbbször játszással, biciklizéssel, akár vezetéssel is szoktam tölteni. Probléma megoldó képességgel rendelkezem, ami által hamar meg tudok oldani bármiféle problémát. Már közel 8 éve RP-zek különféle RP szervereken. Jelenleg a Várday Kata Református Gimnázium 11. évfolyamának tanulója vagyok. Szeretek sportolni, viszont a foci iránti érzetem elvesztettem, úszásra járok, és emellett konditerembe is járok. Programozás terén lassan 6 éve tudok kiválóan programozni, emellett fejleszteni is tudok. Elég hamar el tudok helyezkedni bárhol, és számomra fontos a csapatmunka.2. A FRAKCIÓ TÖRTÉNETE (IC LORE)
A Cártel de Oro Negro (CON) gyökerei a mexikói Veracruz és Tamaulipas államokig nyúlnak vissza, ahol az illegális olajcsapolás és az üzemanyag-csempészet a szervezett bűnözés egyik legjövedelmezőbb ágává vált. A kartell alapítója, Alejandro „El Petrolero” Vargas, korábban a Pemex állami olajvállalat mérnökeként dolgozott, mielőtt tudását és kapcsolatait a feketepiac szolgálatába állította.
A szervezet kezdetben a helyi olajvezetékek megcsapolásával és az így szerzett gázolaj feketepiaci értékesítésével foglalkozott. Ahogy a szervezet tőkéje és katonai ereje növekedett, úgy kebelezték be a helyi drog- és fegyvercsempész útvonalakat is. Vargas korán felismerte, hogy a tiszta erőszak hosszú távon bukásra van ítélve, ezért létrehozott egy legális hálózatot: benzinkutakat, fuvarozó cégeket és tartálykocsi-flottákat vásároltak fel.
Út Los Santos-ba: Miután a mexikói szövetségiek és a rivális kartelek túl nagy nyomást gyakoroltak a veracruzi hátországra, a kartell vezetése úgy döntött, hogy új piacok felé terjeszkedik. Választásuk Los Santos-ra esett. Alejandro Vargas legfiatalabb, de legkönyörtelenebb unokaöccsét, Mateo Vargast bízta meg azzal, hogy a város kikötőjét és ipari negyedét kihasználva építse ki a Cártel de Oro Negro helyi sejtjét. A fedősztori tökéletes: egy mexikói hátterű logisztikai és üzemanyag-nagykereskedelmi cég, amely a színfalak mögött fegyvereket, kábítószert és csempészárut mozgat a kontinensek között.
3. CÉLOK ÉS A FRAKCIÓ TEVÉKENYSÉGE
A frakció RP-jét két élesen elhatárolt, mégis egymást kiegészítő pillérre építjük:Legális tevékenységek (A paraván):
- Oro Negro Logistics & Fuels: Egy fiktív (vagy a szerveren megvásárolt) cég, amely fuvarozással, autójavítással vagy üzemanyag-szállítással foglalkozik.
- Közösségi RP generálása: A cég nevében kamionos találkozók szervezése, legális munkahelyek biztosítása civileknek (ezzel bevonva őket a szerver életébe).
Illegális tevékenységek (A valóság):
- Üzemanyag-mutyi és csempészet: Illegális szállítmányok mozgatása a városon át tartálykocsikkal vagy zárt furgonokkal.
- Nagykereskedelmi drog- és fegyverellátás: Nem az utcán akarunk grammonként árulni; célunk a kisebb utcai bandák (pl. chicano vagy afroamerikai gangok) ellátása áruval, ezzel generálva az illegál-illegál közötti RP-t.
- Pénzmosás: A legális cég könyvelésén keresztül tisztára mosni a bűncselekményekből származó összegeket.
4. RANGOK ÉS FELÉPÍTÉS (HIERARCHIA)
A frakción belül szigorú, militarizált és családi alapú mexikói hierarchiát alkalmazunk:- Jefe (Főnök / Leader): Mateo Vargas (vagy a te karaktered). A sejt abszolút vezetője. Minden stratégiai döntés, kapcsolatfelvétel az ő kezében van.
- Sub-Jefe (Alvezér / Co-Leader): A Jefe jobbkeze. Ő felel az illegális üzletek napi lebonyolításáért és a fegyelemért.
- Contador (Könyvelő): Kulcsfontosságú rang. Ő kezeli a legális cég papírjait, mossa a pénzt, és intézi a fizetéseket. Keveset lő, de annál fontosabb a gazdasági RP-je.
- Sicario (Bérgyilkos/Katona): Tapasztalt, hűséges tagok, akik a kartell fizikai védelmét biztosítják, és végrehajtják a megtorlásokat.
- Halcón (Sólyom/Szemmel tartó): A hierarchia alja. Beépített emberek, figyelők a városban, akik jelentik a rendőri mozgást vagy a rivális bandák tevékenységét. Később belőlük válhat Sicario.
5. FRAKCIÓ BÁZIS (HQ) ÉS JÁRMŰVEK
- Maradnánk az alap CJNG HQ-hoz.
- Kocsi igények: Leginkább Dodge RAM RTX 1500, Raptorok, G63-ak. (ilyen nagy darab kocsikra gonoltunk, illetve 2-3 helikopter)
6. MIÉRT MI? (ÖSSZEGZÉS)
A Cártel de Oro Negro pályázatával nem egy újabb „lövöldözős” frakciót szeretnénk behozni a szerverre. Olyan script-független RP szituációkat akarunk teremteni, mint a kamionok eltérítése, a csempészáru bonyolult logisztikai útvonalainak megtervezése, vagy a rendőrséggel való macska-egér játék a pénzmosás terén. A csapatunk érett, szabálykövető és elkötelezett a hosszú távú, minőségi Roleplay iránt.Köszönjük, hogy elolvastátok a pályázatunkat!