- Február 26, 2026
- 6
- 1
- Karakter
- Caleb Lloyd
Adminsegéd jelentkezési lap
Hogy hívnak a valóságban, illetve InGame? Hány éves vagy?
Jóni, Caleb Lloyd, 18 éves vagyok.
Mutatkozz be nekünk egy pár mondatban.
Sziasztok, Jónásnak hívnak barátoknak csak Joni. 18. életévemet taposom, jelenleg 12. osztályos vagyok. Kis, csendes városban élek. Szabadidőmet barátaimmal töltöm, illetve videójátékokkal. Az MTA-t 2019-ben kezdtem, elég fiatalon. Most, valamivel érettebb fejjel kezdtem újra játszani az utóbbi 2 évben. Naponta ilyen 5-6 órát tudnék minimum szolgálatban tölteni de ennél akár többet is. Mivel magamról kell írjak itt, így pár tulajdonsággal megtoldanám a szöveg végét: jól tudok egy új társaságba beilleszkedni, aktív ember vagyok szinte mindenkivel megtudom találni a közös hangot, nyilván mint minden embernek nekem is vannak rossz tulajdonságaim amik között kiemelnék párat, elég makacs személyiségem van kifejezetten egy önszerető ember vagyok, illetve lusta vagyok. A közeljövőben szeretnék elkezdeni belekerülni az autóversenyzés világába azon belül is a rally szakágba.
Hányszor lettél a szerveren szankciónálva (adminjail, ban)? (UCP képet mellékelj!)
Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg a szerveren? (UCP képet mellékelj!)
Miért szeretnél Adminsegéd pozíciót betölteni a szerveren?
Mivel engem mindig is érdekelt az hogy esetleg milyen az hogyha segíthetek a játékosoknak. Mindig is jobban szerettem adni mint kapni, Amikor én kezdtem a szervert akkor is nagyon sok Adminsegéd illetve Adminisztrátor segített hogyha valami gondom akadt.
Mi az Adminsegéd feladata?
Az adminsegéd feladata a kisebb kérdések megválaszolása, ezzel segítve az adminisztrátorok munkáját, kezdő játékosok felvilágosítása, tanítása a szerverrel kapcsolatos dolgokról, tájékoztatni a játékosokat a pénzkeresési lehetőségekről, egyéb kérdésekre válaszolni mint IG, mint Teamspeaken. Átlagos játékosoknál valamivel magasabb aktivitás a szerveren.
Miért pont téged válasszunk? Miben különbözöl a többi jelentkezőtől?
Úgy érzem,hogy ez az idő alatt amit belefektettem a szerverbe elég sokat tanultam és tapasztaltam amit tovább tudok adni más és más embereknek. Viszonylag jól tudom kezelni a konfliktusokat, ezért nyugodtan tudok mindent átgondolni és döntést hozni. Sok időt forditanék arra a célra,hogy minnél többet legyek Aktív akár olyan idősávokban ami nem megszokott. Könnyen tudok beilleszkedni társaságba ezért úgy gondolom,hogy a többi adminnal is jól kijönnék. Ha valaki kér tőlem valami azt mindig a lehető legjobb tudásom szerint fogom teljesíteni.
Írj három darab pozitív, illetve három darab negatív tulajdonságot magadról.
Pozitív: Segítőkész,Kitartó,Aktív
Negatív: Maximalista, akaratos, problémás
Szeretnél a későbbiekben Adminisztrátor pozíciót betölteni? Amennyiben igen, miért?
Igen, szeretnék ahogy már fentebb említettem engem mindig is érdekeltek a szervereknek az ezen részei. Úgy érzem hogy alkalmas vagyok Adminisztrátori pozícióra, értem a dolgomat ha valamilyen feladatot kiadnak nekem azt mindig a lehető legjobb tudásom szerint fogom teljesíteni.
Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, ebből mennyit tudnál az Adminsegéd feladatok ellátására fordítani?
Jelenleg napi 5-6 órát biztosan eltudok tölteni a szerveren de, ha úgy van akkor ennek a dupláját is.
Ez idő alatt végig képes vagyok ellátni az Adminsegéd feladataimat.
Írj három olyan helyszínt, ami szerinted fontos egy kezdő játékosnak, válaszod indokold.
A városháza
a szerver egyik legfontosabb helyszíne, ahol van lehetőségünk az iratokat kiváltani, emellett a munkánkat kiválasztani, amit szeretnénk végezni a mindennapokban. Akinek szüksége van, az tud még fénymásolni is az épületben. A műszaki adatlapot is itt lehet kiváltani, amit a szerelőnél van lehetőséged megcsináltatni amennyiben rendelkezel gépjárművel. Ha autóval érkeznél, akkor az épület előtt találsz egy külső parkolót, ahova ideiglenesen leállhatsz a gépjárműveddel.
Benzinkút
A kevésbé fontos szereppel bíró, de azért hasznos helyszínek a benzinkutak, a mappon rengeteg található meg belőlük ahol a közlekedési eszközeinket tudjuk megtankolni a kútból vagy pedig bent megvásárolt benzines kannából. Az éppen aktuális árat a benzinkútnál található táblánál láthatjuk. Amennyiben bemegyünk, az épületbe megtalálhatjuk a boltost és a tankolás után használatos npc-t. A boltosnál található választék általában igen változatos és sok lehetőségünk van választás terén, a benzinkutasnál pedig a tankolás után van lehetőségünk kettő kattintással fizetni.
Szerelőtelep
A Los Santos Mechanic Shop egy sok ember által látogatott helyszín, kevés személy az, aki szeret is idejárni. Itt van lehetőségünk a saját kocsinkat, motorunkat, közlekedési eszközeinket megszereltetni amennyiben az bármilyen közlekedési baleset vagy bármilyen dolog folytán megsérült. Forgalmi Engedély csináltatására van lehetőség, ami a rendvédelmi szervek által történő igazoltatás során egy fontos iratnak számít. A telepen három sáv található, a kijárásra szolgáló bal oldali sáv, a középen található gyorssáv amelyben plusz költségek árán gyorsabb kiszolgálásban "prioritásban" részesül az ember, illetve a sima sáv, ami a jobb oldalon található.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
Ez egy Roleplay szerver aminek az a szándéka hogy a valóságot próbálja újraalkotni a játékon belül, nyilván mint a valóságban itt is vannak szabályok amiket fontos hogy mindig be kell tartani. Amennyiben egy szabály megszegésre kerül azt az Adminisztrátorok szankcióval fogják díjazni.
A szerver egy amerikai stílusú közegben játszódik, amelynek az a lényege hogy mindenki egy adott karakter alakít, és annak megfelelően játszik. A szerver legfőbb célja a valósághű szerepjáték történetépítés és egy remek közösségi élmény kialakítása.
Megtalálhatóak frakciók mint pl a Police Department, Los Santos Mechanic Shop ezek mellett persze az illegális bűnszervezetek is jelen vannak.