- Augusztus 11, 2025
- 59
- 26
- Karakter
- Buford Bufi
Los Santos Fire Department
Jelentkezési Formanyomtatvány
In Character (IC)
Személyes adatok:
Teljes neve:
Buford BufiAnyja neve:
Mrs. Buford BufiSzületési hely, idő:
San Fierro, 1985.05.07Személyigazolvány száma:
ID-SCLQ6011Jogosítvány száma (amennyiben nem rendelkezik jogosítvánnyal hagyja üresen):
DL-CCJC6011Állampolgárság:
DánBejelentett lakcím, vagy tartózkodási hely:
PalominoTelefonszáma:
1128557Képzettség:
Legmagasabb Iskolai végzettség:
Egyetemi DocensIntézmény neve:
San Fierro UniversityVégzettség megszerzésének ideje:
2015.08.20Out Of Character ((OOC)):
Hogyan szólíthatunk?:
Bufi haveroknak csak BufikaÉletkorod:
23Mióta játszol különböző RolePlay szervereken?:
Nemtudom :(Mióta játszol a WestMTA szerverén?
2025.08.10Voltál már egészségügyi/tűzoltó frakció tagja?:
NemCsatolj UCP képet az Adminjailedről/Kitiltásaidról:
https://postimg.cc/PLmR0ndqMesélj magadról pár mondatban:
-23 éves férfi egyén vagyok. -Nagyon nyugodt természetű vagyok, aki ismer az tudja. -Szeretek emberekkel foglalkozni és beszélgetni.Egészségügyi és tűzoltási kérdések:
Egy túrázó elájult a nyári melegben. Milyen okok állhatnak a háttérben, és hogyan segítene rajta laikusként?:
NapszúrásHogyan látna el egy olyan égési sérülést, ahol hólyagok is keletkeztek?:
Szabadon kell hagyni, nem szabad bekötni, fertőtleníteni kell.Milyen esetben használna nyakrögzítőt a helyszínen?:
Nyaki csigolya törés miatt.Mivel és hogyan oltanál el egy elektromos tüzet, kérem fejtse ki részletesebben?!:
Kihúzom az elektronikai eszközt a konnektor vagy az aggregátorból és tűzoltó készülékkel lefújom.Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy tűzoltóautóban és melyiket milyen esetben használná?:
balta(favágás), létra(macskát menteni), tűzoltó tömlő(tűzet oltani), erővágó(láncot vágni), fűvész(favágás)Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy mentőautóban és melyiket milyen esetben használná?:
hordágy(beteg fektetésére), Vérnyomás mérő(megméri a vérnyomásod), esettáska(orvosi eszköz tárolása), AED(újra élesztés céljából), lélegeztető gép(lélegezteti az embert)JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.
Kelt: 2026.05.06
Aláírás: Buford Bufi
Aláírás: Buford Bufi