Bubika - Admin TGF

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Bubi

Újonc
SzerverAdmin
Február 10, 2026
2
3
Peking
Karakter
Isabella Yifei
8DZ0ozt.png

Bemutatkozás:
Sziasztok! Zsoltinak hívnak, 17 éves vagyok, a becenevem Bubi vagy Bubika. Középiskolás vagyok, és idén fogok érettségizni. Gyerekkorom óta focizom, és korábban a magyar futsalválogatott U15-ös és U16-os korosztályában is játszottam.
Még két évem van hátra a suliból. Alapvetően egy barátságos, közvetlen típus vagyok. Értek a Java programozási nyelvhez, és több Minecraft szerveren is megfordultam már fejlesztőként. Emellett volt saját szerverem is, ami átlagosan 30–40 játékossal működött.

Karakteren belüli tapasztalatok:

2021-ben kezdtem el RP-zni a NextGaming szerverén. Az elején elég nehézkesen ment, mivel fiatalabb voltam, és még nem igazán tudtam, hogyan működik az RP. Próbáltam viszont mindig odafigyelni, hogy ne rontsak el semmit, és minél többet tanuljak. A testvéreim ismertebbek voltak a szerveren, ezért az elején sokszor elnézték a hibáimat.
Ahogy telt az idő, egyre jobban megismertem az RP-t, és már nem csak az érdekelt, hogy milyen kocsim legyen. Később bekerültem a testvérem frakciójába, a Triadba, ahol kezdtem el igazán az illegál RP-vel foglalkozni. Voltak rablások, üzletek, menekülések és mindenféle illegális szituációk, amikből rengeteget tanultam és amiket nagyon élveztem.
Innen kezdve igazából az illegál RP ragadt rám, és azóta is ez áll hozzám a legközelebb.
Illegális frakciókban az évek alatt többször is megfordultam, illetve több szerveren is vezettem. Őszintén szólva többször voltam vezető, mint egy illegális frakció egyszerű tagja. Már a kezdetektől jobban épült belém ez az illegális vonal, mindig is közelebb állt hozzám.
Ha frakciót vezettem, akkor is többnyire megmaradt ez a „kínai vonal”, főleg Triads-ot vagy CCO-t vezettem. Ezeknél mindig sikerült egy összetartó társaságot összehoznom, ami szerintem a nyújtott RP-nken is meglátszott. Több frakcióval is sikerült hierarchiát kialakítanom, amivel még több lehetőséget tudtunk kihozni az RP-ből.

Legális frakciók terén nem volt sok tapasztalatom, sem tagként, sem vezetőként. A legális RP sosem fogott meg igazán, SeeMTA-n körülbelül 3 hónapot töltöttem a PD-ben, viszont az ottani RP nem igazán tetszett, ezért a legális karrierrel felhagytam.
Leaderség terén egy alkalommal vezettem az NNI-t. Felkerestek azzal, hogy kezdjek valamit a frakcióval, ezért elvállaltam. Egy gyakorlatilag összeomlott frakciót kellett egyedül, leader társ nélkül, a semmiből felépítenem úgy, hogy korábban nekem nem volt sok vezetői tapasztalatom legális frakciók terén. Ennek ellenére két hét alatt sikerült összeszednem egy körülbelül 15 fős csapatot, akik nap mint nap aktívak voltak a szerveren. Kiképzéseket szerveztem számukra, valamint az alosztályokat is sikerült megfelelően kialakítanom és kiosztanom.

Adminisztrátori tapasztalat:

Szerintem már bő 4 éve adminkodok, és ez idő alatt megjártam minden pozíciót, egészen Admin 1-től Managerig. Emiatt nagyjából mindenféle feladatkörrel találkoztam már. Legyen szó egy egyszerű adminügy levezetéséről, az admincsapat vezetéséről, vagy akár eventek és nagyobb adminok felügyeletéről.

● RiseMTA - A5
● NightLite - SA
● OG:RP - Manager
● AR:RP - FA
● StayMTA - A2
● HLSA - A1

Vannak még további szerverek is, ahol megfordultam, de jelenleg hirtelen ezek jutottak eszembe.

Mit jelent az adminisztrátori szerepkör:

Az adminisztrátori szerepkör nem csak abból áll, hogy az ember levezeti az adminügyeket és kiosztja a megfelelő szankciókat. Szerintem egy adminnak elsősorban azért kell ott lennie, hogy segítsen a játékosoknak, rendet tartson a szerveren, és közben próbáljon minden helyzetben pártatlan maradni. Fontosnak tartom azt is, hogy egy admin normálisan tudjon kommunikálni a játékosokkal, még akkor is, ha egy konfliktusosabb szituációról van szó.

Aktivitás:
Hétköznapokon napi szinten nagyjából 1-2 órát tudnék fordítani az adminkodásra, hétvégente pedig akár 3-4 órát is. Természetesen ez attól is függ, hogy éppen mennyi szabadidőm van.

Csapatmunka:
Alapvetően szeretek csapatban dolgozni mivel eléggé társaság kedvelő típus vagyok, és nem okoz problémát, ha másokkal kell együttműködnöm. Szerintem egy admincsapat akkor működik jól, ha mindenki tud normálisan kommunikálni a másikkal, lehet egymásra számítani, és nem csak a saját feladatával foglalkozik az ember. Ha valakinek segítségre van szüksége, szerintem természetes, hogy a többiek segítenek neki. Fontosnak tartom azt is, hogy a nézeteltéréseket normálisan meg tudjuk beszélni, és ne legyen belőlük személyes konfliktus, ami később a csapat többi tagjára is kihatással lehet.

Miért engem válasszatok:
Úgy gondolom, azért érdemes engem választani, mert könnyen be tudok illeszkedni egy új környezetbe, gyorsan tanulok, és nem okoz problémát új dolgokat elsajátítani. Több évnyi adminisztrátori tapasztalattal rendelkezem, így nem teljesen új számomra az adminisztrátori szerepkör és az ezzel járó feladatok. Nap mint nap aktív vagyok a szerveren, könnyen szót értek másokkal, és feszült helyzetekben is higgadt tudok maradni. Emellett úgy gondolom, hogy a gondolkodásmódom is előnyömre válhat.

Miért szeretnék admin lenni:
Szeretném magam ismételten kipróbálni ebben a pozícióban, új embereket megismerni, és legfőképpen segíteni a játékosokon, amikor szükségük van rá. Több évnyi admin tapasztalat után úgy érzem, hogy hiányzik is már egy kicsit ez a szerepkör, és szeretném újra csinálni. Emellett jó lenne egy új társaságba bekerülni, megismerni a többieket.

Pozitív és negatív tulajdonságok:
● Higgadt vagyok, a feszültebb helyzeteket is jól le tudom kezelni.
● Türelmes vagyok, nem siettetek senkit, megvárom, amíg a másik fél cselekszik.
● Könnyen szót értek másokkal, legyen szó kisebb vagy nagyobb korosztályról, általában könnyen megtalálom velük a közös hangot.

● Hajlamos vagyok túlvállalni magam.
● Néha túlságosan sokat gondolkodom egy-egy döntésen.
● Előfordul, hogy túl sokáig próbálok egyedül megoldani egy problémát, mielőtt segítséget kérnék.

UCP-Játszottpercek:

8DZ0ozt.png

Szia.
Áttekintettük az irományodat és arra a döntésre jutottunk, hogy szeretnénk téged szóban is meghallgatni.
A továbbiakkal kérlek keress fel privát üzenetben.
További szép napot.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.