- Április 13, 2026
- 56
- 17
- Karakter
- Quincy Young

IC ADATLAPTeljes neve: Bruno Schreiber
Születési dátum(HH.NN.ÉV): 2006.02.13
Születési hely: Santa Maria Beach
Életkor: 30 év
Nem: Férfi
Állampolgárság: German-American
Telefonszám: 1131341
Santa Maria Beach területén születtem és egész életemben Amerikában éltem. Német származású családból származom, ezért fontos számomra a fegyelem és a tisztelet. Gyerekkorom óta érdekelt a rendőrség munkája, mert mindig olyan ember akartam lenni, aki segít másokon. Az motivál leginkább, hogy megvédjem az ártatlan embereket és biztonságosabbá tegyem a várost. Szeretem a pörgős helyzeteket és úgy érzem, hogy jól tudok nyomás alatt is gondolkodni. Barátságos embernek tartom magam. Szabadidőmben sokat sportolok és próbálom fejleszteni magam fizikailag és mentálisan is. Szeretnék a rendőrség tagja lenni, mert szeretném bebizonyítani, hogy megbízható, higgadt és felelősségteljes ember vagyok.
IC ELŐÉLET Következő válaszokat kérjük X-el jelőlje!
- Letartóztatták-e már valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?
[ - ] Igen
[ X ] Nem
- Volt-e tagja olyan szervezett egyesületnek, amely jelenleg gyűlöletcsoportnak vagy belföldi terrorszervezetnek minősül?
[ - ] Igen
[ X ] Nem
- Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?
[ - ] Igen
[ X ] Nem
- Mikor vezetett utoljára alkohol vagy kábítószer hatása alatt?
[ X ] Soha
[ - ] Az elmúlt 6 hónapban
[ - ] Az elmúlt 12 hónapban
[ - ] Több mint 12 hónappal ezelőtt
- Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
[ - ] Igen
[ X ] Nem
OOC INFORMÁCIÓKNeved és Discord neved: Kristóf, kristof.sss
Életkorod: 14 éves vagyok, 27 nap és 15 éves leszek.
Játszott percek a szerveren: 21.135 játszott percem van. (Ez még változni fog.)
Egy héten nagyjából mennyi időd van a frakcióra? Körülbelül egy hét alatt kb 10 óra.
Rövid, lényegretörő bemutatkozás Kristóf-nak hívnak, most fogok el ballagni az általánosból, hobbyból focizni szoktam és gépezni. Agusztusban lesz egy éve, hogy roleplayezek, minden egyes nap roleplayezek.
Rendelkezel bármiféle amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? ( Más szervereken szerzett tapasztalatra is kiváncsiak vagyunk! ) Még nem voltam Rendvédelem tagja semelyik szerveren.
Mióta játszol a WestMTA szerverén, illetve milyen frakcióban voltál eddig? Körülbelül másfél hónapja játszok a Westmta-n,Frakciók: Los Santos Mechanic Shop, Nightshift Syndicate
2 db adminjailem van de azis több mint 1 hónapja volt.
egy kettő
ZÁRÓ NYILATKOZATA jelentkezésemmel kijelentem, hogy a fent leírt adatok megfelelnek a valóságnak (OOC) és a karakterem háttértörténetének (IC). Tudomásul veszem, hogy a szabályzat megszegése azonnali kizárással járhat a frakcióból. A frakció belső információit másokkal nem osztom meg, és tisztességes szerepjátékot folytatok.
Aláírás:
Bruno Schreiber
Dátum: 2026.05.22
Bruno Schreiber
Dátum: 2026.05.22