Bosko Radost panaszkönyve Lilac Guerra-ra

ExtasY?!

Barangoló
Május 1, 2026
20
14
Karakter
Bosko Radost
westlogo.png

Panasztevő InGame neve:
Bosko Radost

Panaszra tett személy InGame neve:
Lilac Guerra

Panasz leírása, kifejtése, oka:
Menekülés közbe mint ahogy a videón is látszik derby-zett a rendvédelmis tag! Telibe látszik, hogy a rendvédelmis társa simán megtudott állni, és emellett nem belénk jönni. -Emellett látszik is hogy még fékezni sem szeretett volna, és telibe célpontba voltunk véve.

Kötelező bizonyítékok (pl. log, kép, videó):

Megjegyzés:
Köszönöm előre is a bíráló admin válaszát.

• Kedvelés
Reactions: flaash
Nem tudom milyen kárt okoztam neked azzal, hogy 64 km/h-val neked mentem, mert be akartalak dobozolni amikor nekimentél a rendőrnek. Konkrétan egy mm hpd nem vesztetted el, tehát nem értem mire fel ez a rosszmájúság. Illetve, ha már itt tartunk miért nem IG hívtál admint?

Nem tudom milyen kárt okoztam neked azzal, hogy 64 km/h-val neked mentem, mert be akartalak dobozolni amikor nekimentél a rendőrnek. Konkrétan egy mm hpd nem vesztetted el, tehát nem értem mire fel ez a rosszmájúság. Illetve, ha már itt tartunk miért nem IG hívtál admint?
Egy normális menekülést nem lehet lekalkulálni mert folyamatosan azt tapasztaljuk, hogy teljesen fék nélkül belénk csapódtok.
Ha ezen a képen megtudod mutatni, hogy hol a féknyom, hogy megpróbálj lassítani hogy necsapódj belénk, azt megköszönöm!

Emellett kérdezem én a dobozolást, miről szól? (Előről, és hátulról fogja a rendőr a menekülő autót, hogy ne tudjon haladni)
Kolegád előről volt, szuper, és akkor ezen a képen miért oldalba csapsz minket, ha te "Dobozolni" akartál?

Gondoltam lesz benned annyi, hogy próbálsz leállni ezzel az élő fába is belekötök stílussal, de úgy tűnik nem.
Elküldöm az én szemszögem, hogy megértsd ha kikerüli a haverod a rendőrt és nem a másik M5-ön akar megfordulni akkor nem megyek nektek. De természetesen lassítottam bőven, nem úgy van az ahogy te állítod.
https://streamable.com/12oz4b

Gondoltam lesz benned annyi, hogy próbálsz leállni ezzel az élő fába is belekötök stílussal, de úgy tűnik nem.
Elküldöm az én szemszögem, hogy megértsd ha kikerüli a haverod a rendőrt és nem a másik M5-ön akar megfordulni akkor nem megyek nektek. De természetesen lassítottam bőven, nem úgy van az ahogy te állítod.
https://streamable.com/12oz4b
Na most akkor nem "dobozolni" akartál? Emellett kiemelném, hogy a SAJÁT videódon is látszik, hogy 1x megnyomod az S betűt, és ennyi.
Teljes mértékben látszik a szándék még a te szemszögedből is.
Nem tudom milyen kárt okoztam neked azzal, hogy 64 km/h-val neked mentem, mert be akartalak dobozolni amikor nekimentél a rendőrnek.
" be akartalak dobozolni"

Még a te videódon is látszik, hogy itt nem dobozolásra ment a helyzet, kormány sincs kifordítva, emellett még arra is húztad amerre mentünk volna az az, az autónk motorja felé.

• Kedvelés
Reactions: flaash
Most komolyan ezekkel a másodpercről-másodpercre centiméterről-centiméterre gyerekes érvekkel kell vitatkoznunk még 20 kommenten keresztül ameddig nem válaszol az admin vagy mi a terved? Egyértelműen látszik a videómon, hogy nekimegy a haverod az M5-nek holott simán el tudott volna húzni mellette balra, ezzel kalkuláltam ezért nem lassítottam le nullára, mert ő is ment volna utánatok, de a barátod inkább behúzta elém a kormányt. Ahelyett, hogy még nagyobb összeesküvés elméleteket gyártasz arról, hogy én mennyire szét akartalak derbyzni téged, hogy megkopasszalak 0,02 hptól inkább küldök egy command sort, írd be cmd-be és eltűnik az aktiváld a windowst felirat, ha már nem akarod kifizetni. (win 10)
slmgr /ipk "W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX"
slmgr /skms kms.digiboy.ir
slmgr /ato
Szép hétvégét!

• Haha
Reactions: ExtasY?! és flaash
Mint jelenlévő, érintett az ügyben megszólalném, csupán annyival hogy szerintem is, teljes mértékben így történik IRL is, meg mindenhol hogy a rendőr oldalba veri az autót (vagy hátulról) ha 65km/h volt ha nem, nézz meg egy ütközést 65km/h-nál, mi történik.
Szerkesztés: Megnéztem a videód, fékezzel valóban, de akkor is belénk jössz ezzel megborítva az autót, sérülést kapott az autó ezzel a rendvédelem előnyt.
Szép estét.

• Kedvelés
  • Fire
Reactions: ExtasY?! és flaash
Most komolyan ezekkel a másodpercről-másodpercre centiméterről-centiméterre gyerekes érvekkel kell vitatkoznunk még 20 kommenten keresztül ameddig nem válaszol az admin vagy mi a terved? Egyértelműen látszik a videómon, hogy nekimegy a haverod az M5-nek holott simán el tudott volna húzni mellette balra, ezzel kalkuláltam ezért nem lassítottam le nullára, mert ő is ment volna utánatok, de a barátod inkább behúzta elém a kormányt. Ahelyett, hogy még nagyobb összeesküvés elméleteket gyártasz arról, hogy én mennyire szét akartalak derbyzni téged, hogy megkopasszalak 0,02 hptól inkább küldök egy command sort, írd be cmd-be és eltűnik az aktiváld a windowst felirat, ha már nem akarod kifizetni. (win 10)
slmgr /ato
Szép hétvégét!
Saját videódon látszik, hogy amikor megindultunk számodra jobb oldalra te már azonnal jobbra húztad a kormányt.

inkább küldök egy command sort, írd be cmd-be és eltűnik az aktiváld a windowst felirat, ha már nem akarod kifizetni. (win 10)
slmgr /ato
Szép hétvégét!
Emellett erre válaszolnék számodra, hogy nem neked kell nézni, nem tudom miért zavar téged, ha engem nem zavar, hogy ott van SZÁMOMRA az "Aktiválja a windowst". :)

Szerkesztés: Emellett hozzátenném ,hogy jelenleg WestMTA IC történéseken zajlik a panaszkönyv, nem a WINDOWS 11 rendszeremen.