- Május 25, 2026
- 1
- 0
- Karakter
- Kane Stryker
IC ADATLAPTeljes neve: Boris Fedorov
Születési dátum(HH.NN.ÉV): 1979.05.12
Születési hely: Moszkva
Életkor: 32
Nem: Férfi
Állampolgárság: Amerikai
Telefonszám: 1-132-314
Boris Fedorov vagyok. Moszkvában születtem, korábban mesterlövészként szolgáltam a hadseregben, ahonnan már leszereltem. A katonai múltam során elsajátított fegyelem, hűség és tisztelet miatt döntöttem úgy, hogy a rendőrség kötelékében szeretnék elhelyezkedni. Kimondottan sportos életmódot folytatok, a szabadidőmet rendszeres futással és intenzív edzésekkel töltöm, hogy megőrizzem a kiváló fizikai állóképességemet. Emellett komoly érdeklődést mutatok a gépjárművek iránt; a motorsportok és a versenyautók a szenvedélyeim. Az eddigi keresetemet és megtakarításaimat is az autózásra fordítottam, a sportautók mellett a robusztus SUV modellek állnak hozzám a legközelebb.
IC ELŐÉLET Következő válaszokat kérjük X-el jelőlje!
- Letartóztatták-e már valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?
[ - ] Igen
[ x ] Nem
- Volt-e tagja olyan szervezett egyesületnek, amely jelenleg gyűlöletcsoportnak vagy belföldi terrorszervezetnek minősül?
[ - ] Igen
[ x ] Nem
- Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?
[ - ] Igen
[ x ] Nem
- Mikor vezetett utoljára alkohol vagy kábítószer hatása alatt?
[ x ] Soha
[ - ] Az elmúlt 6 hónapban
[ - ] Az elmúlt 12 hónapban
[ - ] Több mint 12 hónappal ezelőtt
- Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
[ - ] Igen
[ x ] Nem
OOC INFORMÁCIÓKNeved és Discord neved: János HeAller TRIM#7904
Életkorod: 20
Játszott percek a szerveren: 100 de egyre többet játszom
Egy héten nagyjából mennyi időd van a frakcióra? napi 3-4 óra
Rövid, lényegretörő bemutatkozás sziasztok szeretném kipróbálni a szerveren lévő lehetőségeket seemta-n játszottam eddig és már ideje kipróbálni mást.
Rendelkezel bármiféle amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? ( Más szervereken szerzett tapasztalatra is kiváncsiak vagyunk! ) seemta-n csak illegális frakciókban voltam ezért szeretném bővíteni tudásom
Mióta játszol a WestMTA szerverén, illetve milyen frakcióban voltál eddig? másfél órája játszom kb nagyon tetszik most szeretnék belépni első frakciómba
nem volt
nem volt
ZÁRÓ NYILATKOZATA jelentkezésemmel kijelentem, hogy a fent leírt adatok megfelelnek a valóságnak (OOC) és a karakterem háttértörténetének (IC). Tudomásul veszem, hogy a szabályzat megszegése azonnali kizárással járhat a frakcióból. A frakció belső információit másokkal nem osztom meg, és tisztességes szerepjátékot folytatok.
Aláírás:
Boris Fedorov
Dátum: 2026.05.25
Boris Fedorov
Dátum: 2026.05.25