blunt. - [Adminsegéd jelentkezése]

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

blunt.

Újonc
December 13, 2025
12
12
Szerbia
Karakter
Marcus "Grave" Callahan
image.png

Adminsegéd jelentkezési lap

Hogy hívnak a valóságban, illetve InGame? Hány éves vagy?
Dominik, Eric Chambers, 16
Mutatkozz be nekünk egy pár mondatban.
Sziasztok kedves adminisztrátorok, és olvasók!👋
Dominik vagyok, 16 éves. Szerbiában születtem és nőttem fel, vajdasági magyarként. A szabadidőm nagy részét a számítógép előtt töltöm, azonban fontos számomra az egyensúly azaz rendszeresen sportolok, edzőterembe járok, valamint figyelek arra, hogy a tanulmányaimat se hanyagoljam el, jelenleg középiskolába járok, CNC és egyetemes fémforgácsológép-kezelő szakra.
Alapvetően nyugodt, türelmes beállítottságú embernek tartom magam, aki szeret tanulni a hibáiból és folyamatosan fejlődni. Játék közben is törekszem a korrekt viselkedésre, mert úgy gondolom, hogy a közösség minőségét elsősorban a hozzáállás határozza meg.
Aktivitásom napi szinten 2–3 óra, természetesen ez a hétvégéken növekszik. Mellete pedig jó minőségű mikrofonnal is rendelkezem

Hányszor lettél a szerveren szankciónálva (adminjail, ban)? (UCP képet mellékelj!)

Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg a szerveren? (UCP képet mellékelj!)
(lap megírásakor)

Miért szeretnél Adminsegéd pozíciót betölteni a szerveren?
Az adminsegédi szerepkört nem rangként vagy hatalomként kezelem, hanem felelősségként a közösség felé. Úgy érzem, hogy megfelelő türelemmel, segítőkész hozzáállással és tanulási szándékkal képes lennék támogatni az admincsapat munkáját.
Adminsegédként elsődleges célom a reportok gyors és korrekt kezelése, az új játékosok segítése, valamint az adminok tehermentesítése lenne. Fontos számomra, hogy a játékosokérthető magyarázatot és iránymutatást is kapjanak a reportok kezelése alatt

Mi az Adminsegéd feladata?
Elsődlegesen az adminsegéd feladata az az, hogy egyaránt a kezdő és a haladó játékosoknak segítséget nyújtson a szerveren, azaz reportok megválaszolása a legjobb tudomásuk szerint, mellete pedig az AdminTeam segítése is a feladatai közé tartoznak

Miért pont téged válasszunk? Miben különbözöl a többi jelentkezőtől?
Higgadt, megbízható és pártatlan vagyok. Nem hozok sohasem, elhamarkodott döntéseket, minden helyzetben igyekszem a szabályzatot és a szerver érdekeit szem előtt tartani. Tisztában vagyok vele, hogy adminsegédként a legfontosabb tulajdonság a taníthatóság, a felelősségtudat és az aktív jelenlét.
a WestMTA munkásságát egy ideje már követem, régen pedig, az RP karrieremet SeeMTA v3-on kezdtem, majd utánna pedig folytattam v4-en is, és megfordultam egyéb GTA 5 Text és VoiceRP szerverek is, jelenben pedig itt szeretném az RP karrierem folytatni, mellete akár az adminisztátori karrierem is, mellete persze tisztában vagyok vele, hogy vannak új rendszerek amivel ismerkednem kell, de folyamatosan fejlődök és a rendszereket tanulmányozom, mellete pedig 5-6 éve RP-zek, amely során megismertem mind a GTA 5, mint a GTA SA rp közösségét.

Írj három darab pozitív, illetve három darab negatív tulajdonságot magadról.
Pozitív tulajdonságaim
Negatív tulajdonságaim
  • türelmes, nyugodt hozzáállás
  • Körültekintő döntéshozatal - döntéseimet mindig hosszas gondolkodás után hozom meg, persze ez olykor szituációfüggő.
  • segítőkészség
  • Részletekre való túlzott fókusz - mindig folyamatosan a részletekre figyelek, ezalatt akár a logra, az emberek véleményére is gondolok
  • jó problémamegoldó képesség
  • Perfekcionista szemlélet - folyamatosan a legjobbra törekszem, számomra nincs olyan hogy lehetetlen.

Szeretnél a későbbiekben Adminisztrátor pozíciót betölteni? Amennyiben igen, miért?
Igen, mindenképp szeretnék a jövőben Adminisztrátori szerepet is betölteni a szerveren, főként azért is hogy mégtöbb segítséget tudjak nyújtani a játékosok számára, és mégjobban könnyítsem az AdminTeam munkásságát.

Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, ebből mennyit tudnál az Adminsegéd feladatok ellátására fordítani?
Naponta 2-3 órát tudnék fordítani az adminsegéd feladatokra, vagy akár többet, persze ebből az időből minimum 1 órát a RolePlayezéssel is eltöltenék

Írj három olyan helyszínt, ami szerinted fontos egy kezdő játékosnak, válaszod indokold.
Autókereskedés: A játékosok az autókereskedésben tudják megvásárolni a járműveiket, ezt egy fehér "🚘, autó" ikon jelöli meg a város jobb felső részén.

Autóiskola: Ez főként a kezdő játékosoknak szól, de persze a haladó játékosoknak is kedvező ez a hely, itt tudja a játékos megszerezni a Vezetői engedélyét. Ezt egy Fehér színű kormány "🛞" ikon jelzi, rögtön az autókereskedéstől balra, körülberül 1-2 utcával arréb.

Szerelőtelep: Játékosok nap mint nap fordulnak meg a szerelőtelep környékén, akár összetörött autó miatt, vagy csak szimpla "RP vágy" miatt, a játékos itt tudja megszereltetni a járművét amelyet másik player egy X felbecsült értékért javít meg, azaz a szerelő kiválasztja a szerelni kívánt pontokat a járművön, és azt a Script kiszámolja, ezután pedig a játékoshoz kerül az árlista amelyet eltud fogadni, vagy pedig eltudja utasítani amennyiben nem felel meg neki azaz ár. A város jobb alsó sarkában található meg egy fehér "🔧" ikon alatt.

Városháza: A játékos itt tudja kiváltani az okmányait, mint például Személyazonosító, Jogosítvány, valamit fegyvertartási engedély, valamit a játékos a lejárt iratait a városházán tudja meghosszabítani. A város közepén található meg a Városháza egy zöld "🏛️"-el jelölve.

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
Egy kezdő játékosnak elmagyaráznám először is hogy ez egy RolePlay szerver, azaz van egy karakter, amit a saját irányításod szerint játszhatsz el, a RolePlay során akár lehet a játékos rendőr, mentős, vagy akár az alvilági életbe azaz az illegális életbe is belevághat, persze ezt mind a normális keretek között, szerveren való játszás előtt érdemes elolvasni a szerverszabályzatot, mivel vannak bizonyos szabályok mint minden szerveren amit be kell tartani, elmagyaráznám neki hogy miként is kell használni a /me, /do parancsot, amelyel a cselekvést, történést lehet kifejezni. Illetve a szerver TextRP koncepcióra épül, ami röviden annyit jelent hogy beszéd helyett írni kell, ami egyértelmű is. Mellete elmagyaráznám a kezdő játékos számára hogy miként kell használni az IC Chatet, illetve az OOC chatet, hogy ebből az elkövetkezendő időkben ne legyen problémája, ne történjen esetlegesen IC & OOC keverés.​

• Kedvelés
Reactions: aszabesz és Joker
image.png

Szia.
Örömmel értesítünk, hogy a jelentkezési lapod elfogadásra került. Gratulálunk.
A szóbeli meghallgatás miatt, keress fel minket EZEN a linken.​

• Fire
Reactions: blunt.
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.