Adminsegéd jelentkezési lap
Hogy hívnak a valóságban, illetve InGame? Hány éves vagy?
Dominik, Marcus Callahan, 16
Mutatkozz be nekünk egy pár mondatban.
Páran már ismerhettek, hogy mégis ki vagyok, aki olvasta az előző próbálkozásaim, viszont azért leírok párat.
Dominik-nak hívnak, 16 éves vagyok Szerbiában élek mint vajdasági magyar, jelenleg középiskolába járok, CNC és egyetemes fémforgácsológép-kezelő szakra. Szabadidőm egy részét pedig számítógép előtt töltöm, a másik részét persze a természetben is, haverokkal. Ezek mellett szerintem aktivitásom az 2-3 óra lenne napi szinten, hétvégén pedig több is akár.
Hányszor lettél a szerveren szankciónálva (adminjail, ban)? (UCP képet mellékelj!)
AJ-k, BAN-ok
Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg a szerveren? (UCP képet mellékelj!)
Percek. (lap megírásakor)
Miért szeretnél Adminsegéd pozíciót betölteni a szerveren?
Elsődlegesen azért szeretnék adminsegéd pozíciót betölteni a szerveren, mivel már hosszú évek óta RPzek, körülberül 5-6 éve, ezalatt szerintem kellően ki ismertem mind a GTA 5 mint a GTA:SA közösségét, persze ez szervertől függően változik mindig. Ezáltal szeretnék segíteni mint a haladó és a kezdő játékosoknak is ha esetleg elakadnának a szerveren eltöltött idő alatt, lassan egy éve hogy a szerveren játszom (kisebb kihagyásokkal, kliens probléma miatt), ezáltal úgy érzem hogy kellően ki ismertem a szerveren levő rendszereket, persze mindig lesznek újak, amik nekem is újak lesznek, de igyekszem minnél előbb kitanulmányozni azokat.
Mi az Adminsegéd feladata?
Elsődleges feladata az Adminsegédnek, azaz hogy a REPORT-okat kellően, és helyesen megválaszolja, persze a legjobb tudomása szerint ezek mellet az adminteam segítése is a feladatai közé tartozik.
Miért pont téged válasszunk? Miben különbözöl a többi jelentkezőtől?
Higgadtságom, pártatlanságom és a csapatmunka miatt, ezek mellett igyekszem nem elhamarkodott döntéseket hozni, hanem akár kétszer is átgondolni vagy kérdezni az a bizonyos dolog előtt mielőtt megteszem, szerintem a legfontosabb tulajdonság így adminsegédként az a taníthatóság lehet, szeretek új dolgokba belecseppeni és akár hosszútávon részt venni benne.
Írj három darab pozitív, illetve három darab negatív tulajdonságot magadról.
| - Pozitív tulajdonságaim - | - Negatív tulajdonságaim - |
| - Nyugodt és türelmes hozzáállás a dolgokhoz | - Körültekintőbb döntéshozatal |
| - segítőkészség, és taníthatóság | - Részletekre való túlzott fókusz |
| - jó probléma megoldó képesség | - Perfekcionista szemlélet |
Szeretnél a későbbiekben Adminisztrátor pozíciót betölteni? Amennyiben igen, miért?
Igen, idővel mindenképp szeretnék Adminisztátori szerepkört betölteni, mivel mégtöbbet tudnék segíteni a játékosoknak, persze amikor Adminisztrátor lennék akkor nem hatalomként tekinteném a rangot, hanem inkább elismerésnek, a teljesítményem alapján.
Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, ebből mennyit tudnál az Adminsegéd feladatok ellátására fordítani?
Napi szinten 2-3 órát tudnék fent lenni a szerveren, van amikor többet is. - Ennek a nagyrészét a feladatok részére is tudnám fordítani, mivel nem jelent nehézséget számomra.
Írj három olyan helyszínt, ami szerinted fontos egy kezdő játékosnak, válaszod indokold.
Városháza - Alapvető iratok megszerzését a játékos itt tudja elvégezni (személyes okmányok), illetve iratok hosszabítása is a Városházán lehetséges. "
"-ikonnal jelölve a város alsó-közép részében.Autóiskola: Vezetői engedélyt a játékos itt tudja megszerezni, amit utánna pedig a városházán tud kiváltani. "
"-ikon jelzi.Benzinkutak/boltok: A játékosok itt tudnak alapvető felszereléseket, akár ételeket is vásárolni, illetve tankolni is.
Szerelőtelep: A szerelőtelepen a játékosok más játékosok segítségével javíttathatják meg járműveiket. A szerelő kiválasztja a javítandó elemeket, a script kiszámolja az árat, amit a megrendelő elfogadhat vagy elutasíthat. A telep a város jobb alsó részében, egy fehér "
" ikon alatt található meg.Bank: Downtown Los Santos térségében jelenik meg, körülberül fent középen, egy "
"-ikon jelöléssel, a játékos itt tudja kezelni a számláját, valamint a frakciós & céges számlák is itt tekinthetőek/elérhetőek,, ezek mellett lehetőség van csekkek befizetésére valamint telefon egyenleg feltöltésére is.Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
Egy kezdő játékosnak először elmagyaráznám, hogy a szerver RolePlay (RP) alapú, vagyis a saját karakterét irányítva élhet át különböző szerepeket, például rendőrként, mentősként vagy akár az illegális életben. Felhívnám a figyelmét a szerver szabályzatának elolvasására, majd bemutatnám neki a /me (cselekvés) és /do (történés) parancsok, valamint az IC és OOC chatek helyes használatát. Mivel a szerver TextRP alapú, azt is ismertetném vele, hogy a kommunikáció írásban történik, és fontos az IC és OOC információk elkülönítése a későbbi problémák (IC & OOC keverés adminjail) elkerülése érdekében.