Bella lindsey - Buntold

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Pamesz98

Újonc
Június 26, 2025
17
3
Karakter
Patrikik1998
westlogo.png

InGame neved:
Bella Lindsey

A kitiltás időpontja:
2026.05.30

A kitiltás időtartama:
Soha

Admin neve, aki kitiltott:
Buntold

Kitiltás indoka:
prémium itenek csomagtartózása

Amiért szeretnéd az unbant:
szép napot. Megbántam tettemet és azzal hibáztam hogy a mesterkönyveket nem szanadott volna kivennem a csomagtartóbol, ez mellett sok minden más terméket kiszedtem ami nem szabálysértő, természetesen elő rp megvolt nem nonrp sen csomagtartóztam. Nem állt szándékomban szabályt sérteni megbántam tettemet, túl sok időt töltöttem a szerveren már ahhoz hogy ilyen botlás miatt érjen véget, szeretném folytatni a kis éleemet továbbra is itt. Még egyszer elnézest szeretnék kérni a sértettől aki tulajdonolta az itemeket. Buntold adminnal discordon beszéltem kitiltás után és mondta hogy 3-4 hét múlva írjak egy ub kérelmet

Megjegyzés:
Válaszod

Tiszteletem.

Szerintem abban egyetérthetünk és a discordos beszélgetéseink során is úgy láttam, hogy osztod ezt az álláspontomat, hogy SOKKAL jobban át kellett volna bújnod a szerver szabályzatot, hogy ne alakuljon ki ez a helyzet. Kétlem, hogy ebben vita lenne.

Ahogy megbeszéltük Discord-on, mivel tényleg végig RP-ztél és igyekeztél mindent jól csinálni, valamint nem kerteltél és próbáltál meg átverni, így az unbant jelenleg számodra megadom, egy feltétellel.

Ha bevállalod, 240 perc adminjail-be foglak tenni "Unban fejében" indokkal és lekerül rólad a ban.
Természetesen a könyveket vissza kell szolgáltatnod.

Üdv.

• Kedvelés
Reactions: Pamesz98
Rendben van megbeszéltük köszönöm szépen! Ha azóta nem addolták vissza neki a könyveket akkor szólj kérlek szólj a sértettnek hogy vegye fel velem a kapcsolatot discordon. Pamesz98 néven vagyok elérhető!

Rendben van megbeszéltük köszönöm szépen! Ha azóta nem addolták vissza neki a könyveket akkor szólj kérlek szólj a sértettnek hogy vegye fel velem a kapcsolatot discordon. Pamesz98 néven vagyok elérhető!
A bant feloldottam, a börtönt pedig kiosztottam.

A könyvekkel kapcsolatban pedig @david2026 -ot keresd fel privát üzenetben és egyeztessetek le mindent.
@david2026 - Téged pedig arra kérlek, hogy jelezz vissza nekem valamilyen formában, hogy megkaptad -e a tárgyakat.

A panasz zárható, helyezhető.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Pamesz98
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.