B4ZSY | Adminisztrátori jelentkezése!

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

B4ZSY

💸Szerencsejáték függő!💸
Május 23, 2025
67
239
Karakter
Darnell Donnelly
8DZ0ozt.png

WestMTA - Adminisztrátori jelentkezés

Neved (Becenév/IRL Neved), életkorod?
< Sziasztok Balázs vagyok 20 éves, becenevem B4ZSY. >

Mutatkozz be pár mondatban.
< Magyarországon élek, 20 éves vagyok, februárban töltöm a 21-et. Közel 6 éve RP-zek kisebb kihagyásokkal, ez idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztem az RP világában. Szeretem a kihívásokat, gyorsan tanulok, és könnyen alkalmazkodom új helyzetekhez. A vendéglátásban dolgozom, így napi szinten különböző személyiségtípusokkal találkozom, amit jól tudok használni a közösségi játékban is – könnyen kezelem az embereket, és igyekszem minden helyzetet nyugodtan, korrekten kezelni. >

Kitiltásaid, admin jail-ek, névváltások (UCP-ből kép)

Mi egy admin feladata?
< Egy admin fő feladata, hogy figyeljen a szabályok betartására, és ha kell, közbelépjen a rend fenntartása érdekében. Emellett segítenie kell a játékosokat, ha kérdésük vagy problémájuk van. Fontos, hogy egy admin mindig higgadtan, pártatlanul kezelje a helyzeteket, és hozzájáruljon a közösség jó hangulatához. A játékosélmény megőrzése érdekében példát kell mutatnia a többi playernek is. >

Pozitív és negatív tulajdonságokat írj le magadról.
Pozitív: Segítőkész, barátságos, csapatjátékos, jó probléma megoldó.

Negatív: Túlgondoló, önelégült.

Mennyi időt tudnál dutyban tölteni?
< Napi szinten 2-3 órát, mivel vendéglátásban dolgozok, mellette még sulizok is. >

Milyen időszakokban tudnál aktív lenni?
< Hétköznap leginkább este de ez is változó van amikor délelött is is. >

Mutass be 3 helyet ami szerinted fontos a szerveren, fejtsd is ki.

1. Legontosabb az szerintem a Városháza mivel ott tudod kiváltani a fontos iratokat, munkát felvenni.
2. Legfontosabb az autókereskedés, mivel minden játékosnak megkönnyiti a szerveren való közlekedését és a szerver lehetetővé teszi a jármüvel való pénz keresést is.
3. Legfontosabb a kórház mivel a egyéb sérülések nehezitik az rp szituációkat és nagyon jó rp-ket lehet kialakitani.

3 report van egyszerre, és te vagy egyedül szolgálatban lévő Admin.

Milyen sorrendben, és milyen logika mentén intéznéd őket?

1. IC-OOC Keverés, 2. DM eset, 3. Egy BUG miatt beszorult player. (pl. egy interior ajtaja mögött)
< Először is a DM esetett mivel a három report közül ez az ami a legsúlyosabb és ez a játékélményt el is veheti akár a többi playertől.

Másodszor az IC-OOC keverést mivel itt úgyan úgy mint az elsőnél több player játékélményét is elveheti viszont nem annyira súlyos.
Harmadszor pedig a BUG jelentést intézném mivel egyértelmü hogy itt csak egy játékosról van szó. >

Mi motivál arra, hogy admin legyél a szerveren?
< Egyetlen célom van hogy a játékosokat segítsem és hogy minnél jobb legyen a játékos közösség. >

Hogyan értékeled a szerver jelenlegi állapotát?
< Nagyon szuperek a playerek és nagyon sok rp szituációkat ki lehet hozni különbözö frakciókkal. >

Miben szeretnél fejlődni a közeljövőben mint Adminisztrátor?
< Új lehetőségeket és több kihívás elé szeretném magam ki tenni és ezeket meglépni. >

Hova szeretnél eljutni a szerver életében?

< Nincs konkrét terv legföbb célom hogy a 100%-ot hozzam. >

Miért pont téged válasszunk, vagy miért ne téged válasszunk?

< Mivel régóta helyet foglalok az rp világában és sok tapasztalattal rendelkezem rp szempontjából. Különbözö személyiségtípusokat könnyedén tudom kezelni szakmámból kiindulva. >

Mesélj pár mondatban az RP múltadról. (karakterek, stb.)
< Az RP világában jártam már legális és illegális frakciókban is, így sokféle szerepet kipróbáltam. Ezen kívül hosszú ideig sima játékosként is aktív voltam, ami segített jobban megérteni közösség működését. Ezek a tapasztalatok miatt könnyebben tudok alkalmazkodni különböző helyzetekhez, és átlátom az RP események összefüggéseit. >

Hogyan értékelnéd önmagad? (helyesírás, tapasztalatok mint admin, értelmiség)
< A feladataimhoz mindig felelősségteljesen állok hozzá, és igyekszem alaposan elvégezni, amit rám bíznak. Az adminisztrátori tapasztalataim során megtanultam gyorsan reagálni a problémákra, miközben mindig próbálok igazságos és türelmes maradni. Figyelek arra is, hogy világosan és kulturáltan kommunikáljak, ezért a helyesírásra is odafigyelek. Összességében úgy látom magam, mint egy értelmes és segítőkész embert, aki mindig igyekszik a legjobbat nyújtani. >

Kedves Balázs!

A lapodat elfogadjuk!
Egyeztess velem kérlek egy szóbeli meghallgatásra időpontot discordon!

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.