Avondre Bush Jelentkezés

Csabi

Újonc
Augusztus 10, 2026
1
0
Karakter
Avondre Bush
MTk4Nzg4Mg.png

📘 IC ADATLAP

Teljes neve: Avondre Bush

Születési dátum(HH.NN.ÉV): 07,08,2006

Születési hely: New York

Életkor: 20

Nem: Férfi

Állampolgárság: Amerikai

Telefonszám: 1132678

Avondre Bush 2006. augusztus 7-én született New Yorkban, az Egyesült Államokban. Amerikai állampolgár, és jelenleg 20 éves férfi. Gyermekkorát New Yorkban töltötte, ahol sok tapasztalatot szerzett a mindennapi élet különböző területein. Fontos számára a fejlődés, ezért mindig igyekszik új dolgokat tanulni és fejleszteni a képességeit. Megbízható, céltudatos személyiség, aki felelősségteljesen végzi a rábízott feladatokat. Jól tud együttműködni másokkal, ugyanakkor önállóan is hatékonyan dolgozik. Hosszú távú célja, hogy sikeres karriert építsen és folyamatosan fejlődjön mind szakmai, mind személyes téren.

📘 IC ELŐÉLET

Következő válaszokat kérjük X-el jelőlje!

1. Letartóztatták-e már valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?
    • [ - ] Igen
    • [ x ] Nem
  2. Volt-e tagja olyan szervezett egyesületnek, amely jelenleg gyűlöletcsoportnak vagy belföldi terrorszervezetnek minősül?
    • [ - ] Igen
    • [ x ] Nem
  3. Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?
    • [ - ] Igen
    • [ x ] Nem
  4. Mikor vezetett utoljára alkohol vagy kábítószer hatása alatt?
    • [ x ] Soha
    • [ - ] Az elmúlt 6 hónapban
    • [ - ] Az elmúlt 12 hónapban
    • [ - ] Több mint 12 hónappal ezelőtt
  5. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
    • [ - ] Igen
    • [ x ] Nem

💬 OOC INFORMÁCIÓK

Neved és Discord neved: csabesz0733

Életkorod: 19

Játszott percek a szerveren: 671

Egy héten nagyjából mennyi időd van a frakcióra? Napi 2-3 orát öszesen 14 ora

Rövid, lényegretörő bemutatkozás Csaba vagyok s port szinten kézilabdázok. Idén töltötem be a 19. életévemet eyekmellet fivem illetve discord bot fejlesytéssel foglalkozok.

Rendelkezel bármiféle amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? ( Más szervereken szerzett tapasztalatra is kiváncsiak vagyunk! ) Igen gta 5 rp ben már sokszot voltam rendvédelmi szervnek tagja

Mióta játszol a WestMTA szerverén, illetve milyen frakcióban voltál eddig? 2-3 napja jáccok amely idö alat nem voltam egy frakcionak sem a tagja

Nem volt

1 db volt Rip Dutthon rol Avondre Bush

📜 ZÁRÓ NYILATKOZAT

A jelentkezésemmel kijelentem, hogy a fent leírt adatok megfelelnek a valóságnak (OOC) és a karakterem háttértörténetének (IC). Tudomásul veszem, hogy a szabályzat megszegése azonnali kizárással járhat a frakcióból. A frakció belső információit másokkal nem osztom meg, és tisztességes szerepjátékot folytatok.

Aláírás:Avondre Bush

VÁLASZ

Dátum: 08,10,2026