IC ADATLAPTeljes neve: Avondre Bush
Születési dátum(HH.NN.ÉV): 07,08,2006
Születési hely: New York
Életkor: 20
Nem: Férfi
Állampolgárság: Amerikai
Telefonszám: 1132678
Avondre Bush 2006. augusztus 7-én született New Yorkban, az Egyesült Államokban. Amerikai állampolgár, és jelenleg 20 éves férfi. Gyermekkorát New Yorkban töltötte, ahol sok tapasztalatot szerzett a mindennapi élet különböző területein. Fontos számára a fejlődés, ezért mindig igyekszik új dolgokat tanulni és fejleszteni a képességeit. Megbízható, céltudatos személyiség, aki felelősségteljesen végzi a rábízott feladatokat. Jól tud együttműködni másokkal, ugyanakkor önállóan is hatékonyan dolgozik. Hosszú távú célja, hogy sikeres karriert építsen és folyamatosan fejlődjön mind szakmai, mind személyes téren.
IC ELŐÉLET Következő válaszokat kérjük X-el jelőlje!
- Letartóztatták-e már valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?
[ - ] Igen
[ x ] Nem
- Volt-e tagja olyan szervezett egyesületnek, amely jelenleg gyűlöletcsoportnak vagy belföldi terrorszervezetnek minősül?
[ - ] Igen
[ x ] Nem
- Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?
[ - ] Igen
[ x ] Nem
- Mikor vezetett utoljára alkohol vagy kábítószer hatása alatt?
[ x ] Soha
[ - ] Az elmúlt 6 hónapban
[ - ] Az elmúlt 12 hónapban
[ - ] Több mint 12 hónappal ezelőtt
- Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
[ - ] Igen
[ x ] Nem
OOC INFORMÁCIÓKNeved és Discord neved: csabesz0733
Életkorod: 19
Játszott percek a szerveren: 671
Egy héten nagyjából mennyi időd van a frakcióra? Napi 2-3 orát öszesen 14 ora
Rövid, lényegretörő bemutatkozás Csaba vagyok s port szinten kézilabdázok. Idén töltötem be a 19. életévemet eyekmellet fivem illetve discord bot fejlesytéssel foglalkozok.
Rendelkezel bármiféle amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? ( Más szervereken szerzett tapasztalatra is kiváncsiak vagyunk! ) Igen gta 5 rp ben már sokszot voltam rendvédelmi szervnek tagja
Mióta játszol a WestMTA szerverén, illetve milyen frakcióban voltál eddig? 2-3 napja jáccok amely idö alat nem voltam egy frakcionak sem a tagja
Nem volt
1 db volt Rip Dutthon rol Avondre Bush
ZÁRÓ NYILATKOZATA jelentkezésemmel kijelentem, hogy a fent leírt adatok megfelelnek a valóságnak (OOC) és a karakterem háttértörténetének (IC). Tudomásul veszem, hogy a szabályzat megszegése azonnali kizárással járhat a frakcióból. A frakció belső információit másokkal nem osztom meg, és tisztességes szerepjátékot folytatok.
Aláírás:Avondre Bush
VÁLASZ
Dátum: 08,10,2026
VÁLASZ
Dátum: 08,10,2026