Autópiac fejlesztési javaslat

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

campee97

Aktív fórumozó
Június 12, 2025
114
50
Karakter
Frank Shelby
8DZ0ozt.png

InGame neved:
< Frank Shelby >

Ötleted:
<
Sziasztok!
Szeretnék javasolni egy új funkciót a szerverre, ami szerintem sok játékosnak megkönnyítené az autók adásvételét. Jó lenne, ha lenne egy autópiac rendszer, ahova ki lehetne rakni a járműveket eladásra anélkül, hogy a tulajdonosnak online kellene lennie.
Jelenleg sokszor az a problémám, hogy később tudok csak fellépni a szerverre, és ilyenkor már nem aktívak azok a játékosok, akik potenciális vevők lennének. Ez eladóként hátrány, mert nehezen tudom értékesíteni az autóimat, és vevőként is problémás, mert szűkebb a választék, ha kevesen vannak fent.
Az autópiac például egy kijelölt hely lehetne, ahol:
  • Az eladó kiállítja az autóját egy árral.​
  • A vevő meg tudja nézni a járművet, és ha tetszik neki, meg is tudja vásárolni offline a tulajdonostól.​
  • A rendszer automatikusan kezeli az átírást és az összeget.​
ez szerintem fellendítené a gazdaságot, és gördülékenyebbé tenné az adásvételeket, főleg az olyan játékosok számára, akik nem tudnak mindig csúcsidőben fellépni.
Köszönöm, ha megfontoljátok!
>

Megjegyzés:
< Lehet ez meg oldhatatlan de nagyon jó és egyedi lenne >

Moderátor által szerkesztve:
Szia!

MINTA elcsúszva sikeredett ezért hogy szebben nézzen ki átediteltem neked!

Tisztelettel: Lusi - Globális Moderátor

xT9uDsJ.png

Az indok amiért ellett utasítva azzal is egyet értek, de leginkább a bajom, hogy pont azt vesszük el ami a lényeg a szerveren. Hogy a playerek egymással kontaktoljon. Fórumon kilehet tenni a hírdetést, szóval "OFFLINE" is látják azt.

Nekem az a legnagyobb baj hogy én reggel 7 től este 7 ig dolgozok, haza jövök tusolok, eszek, el végzem a dolgaim itthon sokszor este 10 után ülök oda játszani esélytelen olyan autót találni amit szeretnék, meg eladásánál is ez a helyzet sajnos. 😁

• Kedvelés
Reactions: patrik.
Végül is a fórum se rossz csak lehet hogy itt se tudtok olyan időt megbeszélni ami mindenkinek jó

• Kedvelés
Reactions: patrik.
8DZ0ozt.png

Szia. Volt már a múltban ezzel kapcsolatosan ötlet felvetve, ami elutasításra került. Jelenleg sem gondoljuk máshogy, offline hirdetésre itt fórumon van lehetőség.
Köszönjük, hogy időt szántál az ötlet megírására.​

• Kedvelés
  • Imádom
Reactions: raoi és patrik.
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.