De nem érted amit mondok szóval tök mindegy hogy mit írok, és az hogy épp te arra jársz és meglátod az nem az én bajom. Senki más nem volt itt rajtad kívül mivel elsőnek halltam meg és elsőnek getteltél oda, és az hogy 3/3 headi volt az ellenfélnek az nonszensz hogy nem hal meg, én bezzeg 1/1 headibe meghalok, és szerintem az nem fair hogy Greg is lvl 96 a legjobb lövő és eljön az eseményre. Ha egy kezdő eljön ide, semmi esélye nincsen. Meg az hogy ilyen kis helyen van az egész és szinte egy olyan hely nincsen ahol nem lehet elbújni ez nem fair. A legjobb játékosok/ lövők nyernek, a kezdők meg a legutolsók. Semmi értelme így ennek az egésznek. Most nem szidom ezt a részt, csak elmondom a véleményem. Meg az hogy semmit nem mondasz, nem válaszolsz és egyből beraksz jailbe az nonszensz. Legalább mondhattad volna, hogy ez meg ez van, nem csak egyből beraksz 3 órára. Neveket nem mondok de irl haverok miattad hagyták abba a játékot, én nem fogom mert korrektnek látlak csak az hogy semmit nem mondasz és nem is válaszolsz az szerintem egy adminnak nem megengedett, és az hogy Alexei sem tud mit kezdeni azzal hogy egy pali be volt drogozva az első azaz a dezi körben és ez miatt nem lehetett megölni az is nonazensz. És még sorolhatnám a mondani valómat de az eltartana még egy 10 percig.