Árvíz event

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

kyzen

Barangoló
Május 13, 2025
23
11
Karakter
Alessia Di Cappi
8DZ0ozt.png

InGame neved:
< Diamond Edward >

Ötleted:
< Árvíz event, mely annyit takar a rendőrség kiírja /gov-ba, hogy árvíz várható, és kimenekítik a civileket. Szerintem jó rp-ket, és kis event lenne 1-2 havonta ez az event. Ja, és a víz nővekedne 2-3 percenként egy kicsit. és felvinni a chilliad-ra a civileket.>

Megjegyzés:
< Pacsi! >

Szerintem a szerver egyediségébe nem férne bele ez az event. Amióta az első RP mód ( Vallhalla ) publikálásra került, ez az event minden szerveren jelen van. Ha egyedibb lenne az ötlet támogatnám, de így sajnos nem tudom támogatni!

Szerintem nem jó ötlet ez az árvízes dolog, szinte mindegyik szerveren ott van manapság. Így is káosz van a szerveren néha közlekedés szempontjából! Ezt az ötletet nem támogatom.

• Kedvelés
Reactions: Pogácsa
Az árvízes event alapvetően nem rossz ötlet, sőt, látványos meg minden – de pont ez a gond: manapság már szinte minden RP szerver elsüti ugyanezt.
Emiatt kezd unalmassá, kiszámíthatóvá válni, és elveszti azt a különlegességét, ami miatt eredetileg működött. Mi inkább arra törekszünk, hogy olyan eventeket rakjunk össze, amik tényleg frissnek, újszerűnek hatnak, és nem csak egy újrajátszott forgatókönyvnek érződnek. Szóval nem az a baj, hogy árvíz, hanem hogy már mindenki csinált árvízet – mi inkább valami mással lepnénk meg a játékosokat.

Nem támogatom.

• Kedvelés
Reactions: Pogácsa
8DZ0ozt.png

Szia! Ilyet nem nagyon szeretnénk.

Köszönjük hogy szántál rá időt és megírtad az ötletet!

Köszönjük!
@Santa , @Voksa

• Szomorú
Reactions: patrik.
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.