- Január 23, 2026
- 9
- 6
- 20
- Karakter
- Lena Miller
InGame neved:
► Lena Miller ◄
Ötleted:
► A jelenlegi rendszerben úgy érzem, hogy a futárszolgálat inkább egy fő depó alvállalkozóinak hat, mintsem tényleges futárszolgálatoknak. Erre lennének a következő ötleteim. Nem feltétlen kötelező jelleggel, inkább opcionálisan, hogy aki szeretné, csinálhassa, és több lehetőség legyen benne.
1, Csomagfelvétel, mint opció. Ezzel nem csak a depóból lehetne csomagot vinni a személyhez vagy automatába, hanem ügyféltől vagy automatából is a depóba. (Szerintem sokat dobna rajta, ha pl. kimegyek egy automatához, berakok 2 dobozt, de van még 3 szabad helyem, akkor el tudok hozni csomagot is, vagy alapból így lenne megírva a fuvarterv.)
2, Saját depó, mint opció. Sok vállalkozásnak van saját telephelye, ahova be lehetne szállítani az elosztásra váró dobozokat, ott szét lehetne szortírozni, majd onnan területenként szétszórni. Ezzel támogatva azokat a játékosokat, akik imádják a management jellegű játékokat és az ilyen rendszereket. (Ez persze csak opcionális lenne, nem kötelező, mert nem mindenki élvezi ezeket egységesen, de véleményem szerint sokat dobna rajta, és nem érezném magam alvállalkozónak a kis cégemmel.)
3, Dobozolás, mint opció. Sok embert leköt az, hogy összeállítja a csomagokat, amik később kiküldésre kerülnek. Kissé monoton, aláírom, de sokan szeretik ezt a monotonitást. Nem lenne kötelező, csak egy plusz tevékenység, amit csinálhatnál, ha szeretnéd. (Nem tudom, a közeljövőben lesz-e ilyen kategória, így ide írom. Akár összekötni egy kiskereskedelemmel ahonnan árút állítasz össze majd kiszállitod)
4, Távolsági fuvar, mint opció. Lenne több depó vagy beszállító cég, ahonnan a csomagokat a központi raktárba lehetne szállítani. (Itt már akár hasznos lehetne egy kamion és nagy pótkocsi. Pl: Reptérről érkező csomagokat fő depóba szállítani, vagy dokkokból fő depóba, vagy a fő depóból ezekre a helyekre)
5, Terület mutatás fuvar felvételkor. Szerintem sokkal jobb lenne ha már mikor válogatod a laptopon a csomagokat látnád a szállítási helyet és régiónként tudnád felvenni a dobozaid.
6, Nyitott oldalajtó ne lehessen nyitott oldalajtóval közlekedni. A rendszer figyelmeztessen, vagy a másik ötletem, a dobozok nagy sebességnél nyitott oldalajtónál "essenek" ki belőle. Ezzel is kötelezve a zárt ajtó használatot. (Szerintem sokkal jobban néz ki mégha 2mp-el több idő és kattintást vesz igénybe)
◄
Megjegyzés:
► Várom a további ötleteket, hozzászólásokat, kritikákat és bővítési lehetőségeket. Tudom, nemrég került be a rendszer, és a többi céges típusra is érkezni fog script, így nem feltétlen prioritás. Viszont szerintem ezekkel egy sokkal színesebb és eddig nem látott komplex rendszert lehetne kiépíteni, amely hosszú távon is leköti a playereket.
Köszönöm szépen, hogy végigolvastátok a topicot. ◄
Utoljára szerkesztve: