Áruszállítás-területenkénti lebontás

Akashi9069

Zöldfülű
Október 21, 2025
51
15
Karakter
Giorno Brando
westlogomanager.png

InGame neved:
► Giorno Brando ◄

Ötleted:
► Már több embertől is hallottam hogy szeretnének egy "kereső-t" az áruszállító munkához. Habár ezt én nem raknám be, hisz ígyis elég könnyű a munka és rengeteget keres, egy olyasmire gondoltam hogy le tudod bontani nagyobb területekre. Például nem tudod teljesen mondjuk kikeresni hogy East Los Santos-os címeket adjon ki csak, hanem hasonlóan az Uber Eats-nél nagyobb területekre fel lehetne bontani pár kattintással. Most egy példának lenne Los Santos, A falvak(Montgomery, Palomino stb), ezen kivül lenne egy Las Venturas és Fort Carson egyben, és Tierra Robada+Bayside. Ezzel nem lenne extrém könnyűvé téve az áruszállító meló, de legalább azoknak is egyszerűbb lenne akik nem játszottak olyan sokat, és nem tudják pontosan melyik hely hol található. ◄

Megjegyzés:
► Persze, tudom hogy van rengeteg online térkép ami segít a navigálásban, de gondoltam egy ehhez hasonló segítség jó lenne a szerveren is. ◄​

Szerintem fölösleges, az a +5-10 perc keresgélés nem a világ, ráadásúl legalább aki nem tudja az megtanulja a map helyszíneit. Ennyire mindent nem kell lebutítani, mert lassan arra is lusták leszünk, hogy kettőt lépjünk.

• Haha
Reactions: Tamii
Szerintem fölösleges, az a +5-10 perc keresgélés nem a világ, ráadásúl legalább aki nem tudja az megtanulja a map helyszíneit. Ennyire mindent nem kell lebutítani, mert lassan arra is lusták leszünk, hogy kettőt lépjünk.
Hát értem, de egy teljesen kezdő játékos vagy
A.)Random helyre viszi mert nem tudja mi hol van és ahogy kapja úgy viszi ki, és utána azt mondja hogy meg se éri mert túl lassú, mások hazudtak neki stb.(Megtörténik, többször hallottam hogy nem éri meg mert túl lassú kivinni, s hogy én vagyok a hibás mert hazudtam neki hogy megéri amikor az Uber jobb)

B.)Felvesz 28 darabot mondjuk ami Dilimore-ba szól és a többit hagyja mert nem tudja mi lenne közel hozzá.

C.)Egyessével kikeresi hogy hol van Rodeo, hol van Creek, hol van ez, hol van az stb, ezzel nagyjából 15-20 percet hozzá adva a kiszállításhoz(jobbik esetben). Persze van akinek megmaradna, 1-2 kiszállított kör után, de rengeteg olyan embert ismerek, és barátokat is akik kb minden nap megkérdik hogy hol van ez, hol van az. Nem egy nagy segítség lenne, inkább egy irány-mutatás.

+Az olyan cégek akiknél több alkalmazott van akár fel tudnák osztani a részeket jobban, például 1. számú alkalmazott viszi Los santos-ba a csomagokat, 2. számú viszi a falukba stb. Minimális segítség a kezdőknek igazából, én valamennyire tudom a helyeket, hisz rengeteget játszottam rp szervereken, illetve San Andreas-al magával, de most egy kezdő aki ki akarja próbálni nem hiszem hogy tud túlzottan sok helyet. Vagy ha tudja is akkor a közelében levő fontosabb épületek alapján tájékozódik(Pl VH, Déli, Északi, GNI, Zacis) nem pedig az alapján hogy Commerce, Idlewood, Mullholland/Temple, Market.

Hogy jön ide, mi az összefüggés, hogy én kezdő játékos vagyok a szerveren?:D

Megértettem az érvelésed, jó dolog is lenne, ha megcsinálnák, de ha nem akkor is mindegy igazából.