Bírálatra vár Arthur Calahan-zotya

m1nty

Újonc
Augusztus 29, 2026
2
2
Karakter
Arthur Calahan
westlogo.png

InGame neved:
Arthur Calahan

A kitiltás időpontja:
2026.09.02 20:22:51

A kitiltás időtartama:
1 hónap

Admin neve, aki kitiltott:
Zotya

Kitiltás indoka:
Admin ugy alol kilepes, ooc stilus, elorp hianya rablasnal

Amiért szeretnéd az unbant:
Szep napot, ki lettem bannolva a további indokok miatt: Admin ugy alol kilepes, OOC stilus és elorp hianya rablasnal. Na most, az admin ugy alol kilepes az 2 dolog miatt is rossz. 1. nem volt admin ugy mivel az admin akinek elpanaszoltam magam azt mondta video nelkul nem indit ugyet ez az eggyik. a masik pedig hogy hat nekem muszály volt kilépnem kisöcsémhez kellett bemenni a kórházba, mindenki elhiheti hogy nem idegbol léptem ki. Az ooc stilus az pedig igen volt, mivel kicsit felhaboritonak tartottam hogy konzolbol kell bizonyitekot mutatni hogy mi elterveztuk azt hogy mikor fogunk embereket kifosztani. Az előrp hiánya pedig, megvolt az előrp, a Montgomery szerverteremnel terveztuk el hogy detektorosokat fogunk vadászni, ezt Frank Williams nevű Játékos is megmondja mivel ő vele terveztuk ki ezt az egeszet. akkor mondtam az adminnak hogy mutatok konzolt, de mint mondtam, kisocsemhez kellett bemenni a korhazba.

Megjegyzés:
Előre is megkoszonnem az unbant, vagy ha megoldhato az ooc stilus helyett en egy admint jailt elfogadok mert megis igazsagtalannak tartom ezt az 1 honapot

Utoljára szerkesztve:
Szia! @Reed. intézte az ügyet, én a szankciót osztottam helyette.
Kiegészítésként írom, hogy Reed segítséget kért, hogy megfelelő szankciót osszon, én ajánlottam fel ezekre a vétkekre az egy hónapos ban-t, az eset előtti napon kezdőként két darab Jailt is kaptál, ezt is figyelembe vettük.. Reed fog dönteni, hogy a szankciót feloldja-e vagy sem.

• Kedvelés
Reactions: avajda
Szia! Tudom nincsen közöm ehhez at egészhez, de hogyha nem perma bant kapsz, azt nagyon ritkán veszik le. 1 hónapot meg pláne nagyon ritkán.
Ennyit szerettem volna.

-Devi