Arnold Wolker jelentkezése.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Abdull

Újonc
Augusztus 29, 2026
1
0
Karakter
Arnold Wolker
MTk4Nzg4Mg.png

📘 IC ADATLAP

Teljes neve: Arnold Wolker

Születési dátum(HH.NN.ÉV): 10.10.2003

Születési hely: New York

Életkor: 22

Nem: Férfi

Állampolgárság: Amerikai

Telefonszám: 1129150

A nevem Arnold Wolker, 2003. október 10-én születtem New Yorkban.
Jelenleg 22 éves vagyok, és New Yorkban élek.
Fiatal korom óta érdekelnek az új dolgok és a különböző emberek megismerése.
Középiskolai tanulmányaimat New Yorkban végeztem.
Megbízható, kitartó és barátságos embernek tartom magam.
Szeretek csapatban dolgozni, de önálló feladatok elvégzésére is képes vagyok.
Szabadidőmben szeretek sportolni, zenét hallgatni és barátaimmal időt tölteni.
Jó kommunikációs készséggel rendelkezem, és gyorsan alkalmazkodom az új helyzetekhez.
A jövőben szeretnék sikeres karriert építeni, és folyamatosan fejleszteni a tudásomat.
Célom, hogy egy olyan munkahelyen dolgozzak, ahol kamatoztathatom a képességeimet és új tapasztalatokat szerezhetek.

📘 IC ELŐÉLET

Következő válaszokat kérjük X-el jelőlje!

1. Letartóztatták-e már valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?
    • [ - ] Igen
    • [ x ] Nem
    • [ - ] Igen
    • [ x ] Nem

💬 OOC INFORMÁCIÓK

Neved és Discord neved: Zsolti vagyok discord nevem: s.ztojka

Életkorod: 13

Játszott percek a szerveren: 1216

Egy héten nagyjából mennyi időd van a frakcióra? 10-20 óra.

Rövid, lényegretörő bemutatkozás Zsolti vagyok, 13 éves, és egy vidám, barátságos srácnak tartom magam. Szeretek új dolgokat kipróbálni, fejlődni és a barátaimmal időt tölteni.

Rendelkezel bármiféle amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? ( Más szervereken szerzett tapasztalatra is kiváncsiak vagyunk! ) nem még nem voltam sehol.

Mióta játszol a WestMTA szerverén, illetve milyen frakcióban voltál eddig? Körübelül halloweenkor léptem fel a szerverre de akor se játszottam sokat pár órát utána volt egy nagyobb kihagyásom és most kezdtem újra játszani. És még nem voltam egy frakcióban sem.

📜 ZÁRÓ NYILATKOZAT

A jelentkezésemmel kijelentem, hogy a fent leírt adatok megfelelnek a valóságnak (OOC) és a karakterem háttértörténetének (IC). Tudomásul veszem, hogy a szabályzat megszegése azonnali kizárással járhat a frakcióból. A frakció belső információit másokkal nem osztom meg, és tisztességes szerepjátékot folytatok.

Aláírás:

Arnold Wolker

Dátum: 2026.08.29

Utoljára szerkesztve:
MTk4Nzg4Mg.png

Mr. Arnold Wolker
Tájékoztatjuk Önt, hogy a Recruitment and Employment Division felülvizsgálta jelentkezését.

Ennek eredményeként, hosszadalmas átgondolás után elutasítottuk, mivel a hátterét és múltját elégtelennek ítéltük meg.

A következő ciklusban lehetősége lesz újra benyújtani jelentkezését.

Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele lenne a jelentkezése elutasításával kapcsolatban, kérjük, keresse a Recruitment and Employment Division munkatársait.

Jonathan Ortiz​

Employment Officer, Recruitment and Employment Division

Los Santos Police Department

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.