LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
GergőHány éves vagy?
22 éves vagyokMutatkozz be röviden.
Gergőnek hívnak jelenleg főállásban dolgozom igy csak az esti órákban tudok jelen lenni a szerveren. Szeretek szabadidőmben a fotózással ellenni és valamilyen szinten kikapcsol.Mi az accountod ID-je?
6860Hány játszott perccel rendelkezel?
Jelenleg 11.726 percet töltöttem a szerverenMennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra)
Nem tudok erre sajnos ésszerű időt mondani, de heti szinten szerintem ha az időm is engedi akkor 10 órát biztosan, de nyilván lehet több is.Rendelkezel Discord fiókkal?
[X]Igen[-]NemRendelkezel működéképes mikrofonnal?
[X]Igen[-]NemJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be!
https://imgur.com/FdCPfsaÁtolvastad és megértetted a frakció szabályzatot?
Igen átolvastam, és teljes mértékben elfogadom.IC RÉSZ
Teljes neve:
Antonio Hugo SecadaSzületési helye:
VÁLASZ HELYESzületési ideje:
2003.01.14.Édesanyja leánykori neve:
María Isabel RodríguezBejelentett lakcíme:
Come-A-LotRendelkezik autójavító tapasztalattal?
Nem rendelkezem.Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola[-]Szakmai Iskola[X]Középiskola (Érettségi)[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?
Azért szeretnék jelentkezni, mert szeretek autókkal illetve szeretem a kihívásokkal teli munkát. Ezért szeretnék jelentkezni.Miért Önt válasszuk?
Elhivatottnak érzem magam és tudom vállalni a tetteim után a felelőséget, jól alkalmazkodom bárkihez és bármihez.Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00[-]15:00-18:00[X]18:00-22:00[X]22:00-23:59[X]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás[X] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogásMi az olajszűrő feladata?
Az olajszűrő feladata az, hogy az autónak az olaját megtisztítsa a lerakódó szennyeződésektől.Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
Erre a kérdésre több gondolat is eszembe jutott, leginkább a hűtőfolyadék alacsonyan van. Termosztát meghibásodás.Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motorolaj azért szükséges, hogy kenje a motorban lévő alkatrészeket. A betűk és a számok jelölése az olaj hideg és üzemi hőmérsékleti viszkozitását mutatja.Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Az OBD műszernek az a feladata, hogy az autóban lévő hibákat kiolvassa és kimutassa.Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Az autót sík felületen leállítjuk, majd várunk még az autó motorja le nem hűl. Ezután lecsavarjuk az olajleeresztő csavart, és leengedjük a régi olajat. Leszereljük a régi olajszűrőt, majd felszereljük az újat. Majd visszacsavarjuk az olajleeresztő csavart. Ezután visszatöltjük az autóba a megfelelő és friss olajat. Azután megnézzül a nívó pálcán, hogy az olaj meddig van, ha mindent rendben találtunk akkor beindíthatjuk a motort.Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Antonio Hugo Secada
Kelt: 2026.06.17.
Kelt: 2026.06.17.