- Július 20, 2026
- 1
- 0
- Karakter
- Andrew Smith
LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk? András
Hány éves vagy? 18
Mutatkozz be röviden. Sziasztok! András vagyok 18 éves. Jelenleg 1,5 éve CNC gépi forgácsolóként dolgozom. Szabadidőmben a szerveren szoktam játszani. Illetve Itthon autokat javítok, polírozok, kozmetikázok
Mi az accountod ID-je? 4764
Hány játszott perccel rendelkezel? Jelenleg 8 óra de volt egy nagyobb kihagyásom
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) napi szinten 1,1.5-2 órát
Rendelkezel Discord fiókkal? [x]Igen[-]Nem
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [x]Igen[-]Nem
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Igen
IC RÉSZ
Teljes neve: Andrew Smith
Születési helye: Los Santos
Születési ideje: 2000.05.29
Édesanyja leánykori neve: Jessica D Floyd
Bejelentett lakcíme: jelenleg sajnos nincs.
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? Igen
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola
[-]Szakmai Iskola
[x]Középiskola (Érettségi)
[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Mindig is vonzottak az autók, szeretem őket javítgatni, szerelgetni.
Miért Önt válasszuk? Alkalmas vagyok a csapatmunkára, értek az autószereléshez, tisztelettudó és jó munkaerő vagyok.
Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[x]7:00-15:00
[-]15:00-18:00
[x]18:00-22:00
[-]22:00-23:59
[-]00:00-3:00
SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[x] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás
Mi az olajszűrő feladata?
összegyűjti a motor belső alkatrészeinek kopásából származó apró fémreszeléket. Megállítja a levegőből bejutó port és egyéb dolgokat.
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
alacsony hűtővíz szint
elromlott hűtőventílátor
hengerfejes motor
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
a motor kenésére, korrozióvédelemre
Az első szám pl: 10 A hidegoldali viszkozitást jelzi. Minél kisebb ez a szám, az olaj annál hígabb marad extrém hidegben, így téli indításkor gyorsabban eljut a motor minden pontjára.
A második szám pl: 40 A melegoldali viszkozitást jelöli. Azt mutatja meg, milyen sűrű és stabil marad az olajfilm a motor üzemi hőmérsékletén (kb. 100 °C-on). A magasabb szám (pl. 40 vagy 50) vastagabb olajfilmet jelent, ami jobban bírja a tartós, nagy terhelést és a hőséget.
a W pedig az angol Winter szót (tél) szót jelöli
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Hibakód olvasás, törlés, valós idejű adatokat mutat.
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!Olajbeöntő sapkát letekerjük hogy a levegő áramolhasson, ezáltal az olaj könnyebben folyik. Az olajleeresztő csavar alá egy gyűjtőedényt helyezünk, majd ovatosan kicsavarjuk a leeresztőcsavart, majd megvárjuk amíg a régi olaj teljesen kifolyik. Következő lépésben leszedjük a régi olajszűrőt egy erre alkalmas szerszámmal (olajszűrő kulcs) majd abbol is kifolyatjuk a maradék bent lévő olajat. Előkészítjük az új olajszűrőt majd a gumitömítését megkenjük egy kevés friss olajjal, ez biztosítja nekünk a tökéletes zárást, illetve a könnyebb fel és majd le szerelést. Felrakjuk az új olajszűrőt majd kézzel betekerjük amíg tudjuk. Következő lépésben az olaj betöltő nyíláson beöntjük a friss motorolajat, majd megvárjuk míg az teljesen lefolyik, majd a nívópálcával ellenőrizzük a motorolaj szintet aminek a min és a max érték között kell lennie. Visszatesszük az olajbeöntő nyílás sapkáját/ záró kupakját, majd járassuk a motort 1-2 percig figyelve hogy kialszik e az olajnyomás lámpa. Majd a motor leallátísa után várunk néhány percet, majd ismét megnézzük a motorolaj szintet, szükség esetén öntünk még hozzá. Végűl én megszoktam nézni a leeresztő csavarnál hogy nem e folyik/ szivárog az olaj, illetve az olajszűrőnél is.
Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Andrew Smith
Kelt: 2026.07.26