- Május 17, 2025
- 4
- 0
- Karakter
- Anderson Marco
- Jelentkezése előtt olvassa el figyelmesen a jelentkezéssel kapcsolatos instrukciókat!
- A téma címét az alábbi módon nevezze el: [Deputy Sheriff Trainee] NEVE
- Kitöltése során ügyeljen a helyesírásra, és a lehetőségére álló összes mezőt töltse ki!
IC RÉSZ
(Kizárólag csak a karaktereddel kapcsolatos információkat add meg!)
Neve: Andrew Renzoni
Jelenlegi lakcíme: nincsen.
Születési helye, ideje: Los Santos korház 1976.05.10
Telefonszám: 1-125-707
Állampolgárság: Amerikai.
Vezetői engedély száma:
DL-BHHZ196
- Amennyiben nem rendelkezik vezetői engedéllyel kérem tegyen egy x-et! [ ]
Személyi igazolvány száma: ID-OQMQ196
Fegyvertartási engedély azonosító (amennyiben rendelkezik): X
- Amennyiben nem rendelkezik fegyvertartási engedéllyel kérem tegyen egy x-et! [ ]
OOC rész
Mesélj magadról egy pár mondatban
Sanyinak hívnak, 15 éves vagyok. Békés vármegyében élek, egy kisvárosban. Jelenleg iskolába járok. A kedvenc sportom a foci, de azon kívül sokat szoktam WestMTA-zni — akár több órát is eltöltök vele. Illetve itt is el tudnám tölteni a kötelező szolgálati időt, ha persze van.
Játszott perceid száma
1, 895
Milyen frakciókba voltál eddig a WestMTA szerverén?
Csak Rendőrségben.
Milyen rangig jutottál el (ha legál frakció) és mi volt a kilépésed indoka?
eddig, csak PD-ben voltam Police Offlicer I-ig jutottam majd ki léptem egyéb gondok miatt.
Csatolj egy képet az eddigi névváltásaidról
Néváltások
Csatolj egy képet az adminjailekről
Adminjaile
Csatolj egy képet a kitiltásokról
Kitiltások
Sorolj fel magadról három pozitív, és három negatív tulajdonságot
pozitív: szerettem az igazságot embereket, szeretem a segitőkész embereket, szeretem ha együtt mükődnek velem az emberek.
negatív: nem szerettem ha csúnyán beszélnek velem, nem szerettem ha hátam mőgőt ki beszélnek, nem szeretem ha valamit el rontok.
Az aláírásommal kijelentem, hogy a jelentkezési formanyomtatványom a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, avagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, a frakció szabályzatát átolvastam és elfogadom!
KELT: 2026.05.21
Teljes Andrew Renzoni.