Amaterasu Saji jelentkezése Adminsegédnek!

BZsomi001

Újonc
Július 9, 2026
5
0
Karakter
Amaterasu Saji
image.png

Adminsegéd jelentkezési lap

Hogy hívnak a valóságban, illetve InGame? Hány éves vagy?
Zsombinak hívnak, InGame: Amaterasu Saji és 22 éves vagyok!

Mutatkozz be nekünk egy pár mondatban.
Sziasztok! Én Zsombi vagyok, Szeged mellett élem mindennapjaim! Autizmussal élek ( megváltozott idegrendszerrel ) és ADHD-val. Több mint 10 éve játszom az MTA-val és különböző roleplay szervereken. Imádok sportolni amikor csak tudok, szeretem azt a híres ,, flow " érzést, amit át tudd adni. Van 2 kutyám, velük imádok még rengeteg időt eltölteni. Eléggé szorongó ember vagyok, illetve olykor félek az új helyzetektől, úgyhogy ha meghallgatáson, ahol remélem csak 1 ember fog meghallgatni, és csak rám figyel, akkor Őt nem fogja zavarni, ha leblokkolok kicsit. De igyekezni fogok, minden tőlem telhetőt megtenni! Én vallom ezt a mondatot: ,, Lehet nem tudom, de ha megmutatják, megtanulom! "

Hányszor lettél a szerveren szankciónálva (adminjail, ban)? (UCP képet mellékelj!)

Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg a szerveren? (UCP képet mellékelj!)
5749

Miért szeretnél Adminsegéd pozíciót betölteni a szerveren?
Imádok egyszerűen segíteni! Szeretek segíteni, és ha visszahallom, hogy mennyit tudtam segíteni, az egyszerűen megmelengeti a szívemet! A valóságban is folyamatosan segítek ahol, tudok, legyen az bárki. Egyszerűen, érzem, hogy egyik életcélom a segítség, és ezért vagyok most itt! :)

Mi az Adminsegéd feladata?
Az adminsegéd feladatkörébe tartozik: Playerek által feltett kisebb kérdések megválaszolása | Ha esetleg kérdésnek indul a report de szüksége lesz egy nagyobb adminra akkor értesíteni a nagyobb admint, hogy segítsen | Ha értesíteni akarnak mondjuk ingatlan ügyben egy Főadmint / Szuperadmin-t nekik jelezni AS chaten. De röviden tömören, hogy levegyék a nagyobb adminokról a terhet, és Ők tudjanak foglalkozni a nagyobb ügyekkel, a Adminsegédek, meg segítenek ahol tudnak a kérdésekben!

Miért pont téged válasszunk? Miben különbözöl a többi jelentkezőtől?
Nem gondolom magamat se különlegesebbnek, se jobbnak, se rosszabbnak bárkitől. Én minden emberhez ugyanúgy fordulok, és ugyanazzal a tisztelettel mint mondjuk egy szerver tulajdonosához vagy csak egy sima játékoshoz. Ameddig nekem megadják a tiszteletet, én is megadom mindenkinek! Szerintem ez minden embernek jár, és legfontosabb lenne a mai világban, a TISZTELET!

Írj három darab pozitív, illetve három darab negatív tulajdonságot magadról.
Jó tulajdonságaim: addig nem hagyom magára a személyt aki segítséget kért, míg Ő azt nem mondja még a 2x-es ,, biztos nem kell segítség " kérdésemre, hogy fixen nem kell neki tovább. Addig maradok mellette és segítek neki, amíg fixen választ tudtam neki adni! Segítőkész, és támogató típusú személy vagyok! Illetve, még azután is képes vagyok higgadtan / kimérten visszafogottan lenni az emberrel, ha már Ő elkezdett szídni, és még utánna is megadni a tiszteletet egy ideig. Ha nagyon nem megy, kérek tőletek segítséget, hogy hogy most hogyan tovább. Rossz tulajdonságaim: nem szeretem ha semmibe veszik a munkámat és az igyekezetemet! Ha beleadok mindent, és próbálkozom kérem ismerjék el az emberek. Bizonyos helyzetekben, lehet sokat kell kérnem a segítségeteket ( ha kérdésem lenne vagy ilyesmi ), inkább biztosra megyek! Illetve, lehet rossz tulajdonság, de olykor túlzottan is segíteni akarok, mikor nem kérnek belőle. Nem tudom, ez mennyire számít annak.

Szeretnél a későbbiekben Adminisztrátor pozíciót betölteni? Amennyiben igen, miért?
Én már örülök, ha Adminsegéd tudok lenni! :)

Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, ebből mennyit tudnál az Adminsegéd feladatok ellátására fordítani?
Bármennyit. Ha segítségről van szó, bármennyit! <3 Imádom ha segíthetek, és az elégedettséget az emberek arcán! :)

Írj három olyan helyszínt, ami szerinted fontos egy kezdő játékosnak, válaszod indokold.
Városháza = Ott igényeljen egy személyi igazolványt, és a munkaadónál vegye fel szobatakarítói állást! Ott türelemmel összetudd szedni egy egész szép kis indulót!
Ruhabolt = Sokan szeretik a kinézetüket változtatni, rövid időn belül, illetve ki ne szeretné a kiegészítőket. És én ilyen ember vagyok, szeretem az újdonságokat! :D
Sima bolt / Hobbi bolt = Először is, a sima boltot ajánlanám neki, és figyelmeztetném, hogy figyeljen az étel / ital csíkjaira, mert hamar eltudd róluk feledkezni az ember, illetve alapabb felszereléseket mint pl: EÜ doboz a kocsiba, gyógyszer. A hobbiboltot ajánlanám neki, mert a detektorozást kíváló kiegészítő munka, és ha betárazz egy detektorra, akkor szép kezdő összeget össze tudd szedni! :)

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
Igazából megkérdezném, hogy mennyire van tapasztalata, hány éve játszik RP szervereken? Illetve, hogy mikor kezdett el játszani a WestMTA szerverén? És felmérném a helyzetet, hogy mennyire mélyen menjen bele, illetve mennyi ideje van. Illetve előtte, megkérném, hogy olvassa át a szerver szabályzatát! Mert az a elsőkörű. Utánna megpróbálom belevezetni az alapokba, elmagyarázni neki fontosabb fogalmakat, és hogy mikre próbáljon figyelni! Alapvetően, én addig maradnék vele, vagy a reportban, vagy ha OOC kér segítséget, amíg szüksége van neki rá, és minden tudást át nem tudtam neki adni, amire kiváncsi volt / tudnia kell! :)