InGame neved:
► Firouzeh Yasamin ◄
Jármű megnevezése:
► Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio ◄
Részletes leírás:
► Szerintem lehetne teljesen új handlingje irányitása miatt! ◄
Bizonyítékok:
► Nincs ◄
Megjegyzés:
► Köszönöm a likeokat. ◄
Amit én észrevettem az az, hogy a kanyarodása kicsit nehézkes / gyenge, ezen kéne valamit igazítani főleg közepes és nagy sebességen.Ebből így elég nehéz kiindulni. Pontosan mi vele a probléma?
Okés, erre ránézek akkor. Melyiket szeretnétek jobban: inkább tapadjon, vagy jobban lehessen dobni kézivel?Amit én észrevettem az az, hogy a kanyarodása kicsit nehézkes / gyenge, ezen kéne valamit igazítani főleg közepes és nagy sebességen.
A végsebességével és gyorsulásával nekem (személyes vélemény) nincs bajom.
Én személy szerint jobb támogatnám, ha egy kicsit hasonlítana ezen a téren az M5 e60 -ra (tapad is, de igény szerint be lehet tenni kézivel is szépen), de megvárnám a többiek véleményét is.... inkább tapadjon, vagy jobban lehessen dobni kézivel?
Igy van,és melette nagyon padkás éppen rámész és úgy eldob,hogy TK lesz a verda,valamint a modellel is lehetne valamit kezdeni,mert akármit csinálsz vele az eleje lentebb van és nagyon csúnya igy.Amit én észrevettem az az, hogy a kanyarodása kicsit nehézkes / gyenge, ezen kéne valamit igazítani főleg közepes és nagy sebességen.
A végsebességével és gyorsulásával nekem (személyes vélemény) nincs bajom.