Alexander Montgomery adminsegéd jelentkezési lapja

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Mokka

Zöldfülű
Április 13, 2026
57
31
Karakter
Quincy Young 🇺🇸
image.png

Adminsegéd jelentkezési lap

Hogy hívnak a valóságban, illetve InGame? Hány éves vagy?
Kristóf, Alexander Montgomery, 14 éves vagyok Júniusban 15 éves leszek.

Mutatkozz be nekünk egy pár mondatban.
Kristóf-nak hívnak, most fogok el ballagni az általánosból, hobbyból focizni szoktam és gépezni. Agusztusban lesz egy éve, hogy roleplayezek, minden egyes nap roleplayezek.

Hányszor lettél a szerveren szankciónálva (adminjail, ban)? (UCP képet mellékelj!)

Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg a szerveren? (UCP képet mellékelj!)
17.303 játszott percem van a lap írása közben (ez még változni fog).

Miért szeretnél Adminsegéd pozíciót betölteni a szerveren?
Szeretek embereknek segíteni, és vissza szeretném adni azt a szíveséget amikor nekem segítettek.

Mi az Adminsegéd feladata?
Az adminsegéd feladata, hogy segítsen a kezdőknek a kisebb kérdések meg válaszolásával.

Miért pont téged válasszunk? Miben különbözöl a többi jelentkezőtől?
Segítő kész vagyok gyorsan tanulok hibáimból, sokat szoktam játszani mindig fent vagyok a szerveren és segítek bárkinek.

Írj három darab pozitív, illetve három darab negatív tulajdonságot magadról.
Pozitív: Segitőkész vagyok mint az előző kérdésbe meg említettem és tanulékony vagyok és nem szoktam nagyon sokat beszélni.
Negatív: Egy kicsit türelmetlen vagyok, rosszabb napokon lusta vagyok, túl gondolom a dolgokat.

Szeretnél a későbbiekben Adminisztrátor pozíciót betölteni? Amennyiben igen, miért?
Majd szeretnék adminisztrátor lenni a későbbiekben, lassan és biztosan szeretnék be illeszkedni az adminsegéd csapatba.

Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, ebből mennyit tudnál az Adminsegéd feladatok ellátására fordítani?
Nagyon sokat szoktam játszani napi 4-5 órát abból legalább 2-3 órát töltenék el az adminsegéd feladatokkal.

Írj három olyan helyszínt, ami szerinted fontos egy kezdő játékosnak, válaszod indokold.
Városháza: A kezdő játékosnak először ezt tudnám ajánlani, mert itt tudja ki váltani a személy igazolványt a jogositványt és munkákat tudna fel venni.
Autósiskola: Itt tud vizsgáztatni és gyakorlati le tenni.
Autókereskedés: Itt tudna venni egy kezdő autót és el menni azzal bárhová.

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
Ez egy text roleplay szerver, Voic chat nincsen. A legfőbb parancs az a /me azzal fejezed ki a cselekvést, /do pedig történés például: asztalon van egy szemüveg a /ame az pedig a karakterünk leírását. Discord szerveren vagy a fórumon el tudja olvasni a szerver szabályzatát.

Utoljára szerkesztve:
image.png

Szia.
Örömmel értesítünk, hogy a jelentkezési lapod elfogadásra került. Gratulálunk.
A szóbeli meghallgatás miatt, keress fel minket EZEN a linken.​

A meghallgatás sajnos nem sikerült.

• Szomorú
Reactions: Mokka
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.