Alex Lock jelentkezése.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Boti43

Újonc
Szeptember 26, 2026
1
0
Karakter
Alex_Lock
3x2tZsj.png

LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP​

OOC RÉSZ​

Hogyan szólíthatunk? Botinak
Hány éves vagy? 22 éves vagyok.
Mutatkozz be röviden. Botinak hívnak,jelenleg 22 éves vagyok. Békés megyébe élek egy kis városba Erősáramú elektrotechnikus a szakmán és ebe is dolgozok egy húsipari cégnél. Szabadidőmbe szeretek autókázni a haverokkal, bulizni (bár a sok munka miatt elég ritkán jutok el) és játszani. Kilenc éve játszok MTA-val. Kezdetben kisebb szervereken játszottam ,de hamar áttértem nagy szerverekre.
Mi az accountod ID-je? 971
Hány játszott perccel rendelkezel?5000 játszott perccel rendelkezek.
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) 20 órát biztos tudok teljesíteni, de ez sokkal több is lehet.
Rendelkezel Discord fiókkal? [x]Igen[-]Nem
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [x]Igen[-]Nem
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! https://imgur.com/a/0yWvyOx
Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Igen.

IC RÉSZ​

Teljes neve: Alex Lock.
Születési helye: Las Venturas.
Születési ideje: 1996.03.13
Édesanyja leánykori neve: Jana Miller.
Bejelentett lakcíme: Las Venturas, Whitewood Estates 43
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? Rendelkezek egy kis tapasztalattal.
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola
[-]Szakmai Iskola
[x]Középiskola (Érettségi)
[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Szeretnék egy stabil, összetartó csapathoz tartozni. Egy úttal a folyamatos fejlődés érdekébe szeretnék csatlakozni.
Miért Önt válasszuk? Nagyon jól tudok csapatba dolgozni. Könnyen alkalmazkodok az új dolgokhoz és tanulni is elég könnyen tudok. Hatalmas munkabírással rendelkezek.

Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[x]7:00-15:00
[x]15:00-18:00
[x]18:00-22:00
[-]22:00-23:59
[-]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK​

Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[x] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás

Mi az olajszűrő feladata?
Az olajszűrő megtisztítja a motorolajat a szennyeződésektől és a fémrészecskéktől. Így megakadályozza, hogy ezek bekerüljenek a motorba és károsítsák az alkatrészeket.
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
A motor túlmelegedését több dolog is okozhatja. Például [B]kevés hűtőfolyadék, hibás vízpumpa, elromlott termosztát vagy hűtőventilátor[/B]. Az is előfordulhat, hogy a hűtőrendszer eltömődött vagy szivárog.
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motorolaj feladata, hogy kenje a motor alkatrészeit, ezáltal csökkentse a súrlódást és a kopást. Emellett segít a motor hűtésében és tisztán tartásában. Az olaj sűrűségét jelöli különböző hőmérsékleten. Az első szám a hidegben, a második pedig a meleg motorban mutatja az olaj viselkedését.
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
A motorvezérlőbe tárolt hiba kiolvasása.
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Elsőnek is a munkához szükséges anyagok, alkatrészek és szerszámok előkészítem. Egy emelőre vagy szerelő aknára állok rá, hogy normálisan odaférjek az olajleeresztő csavarhoz. Előkészítek egy tároló edényt amibe a fáradt olajat engedem. Kicsavarom a leeresztő csavart és a tároló edényt elhelyezem úgy, hogy az olaj abba folyjon. A csavaron kicserélem a tömítést elsőnek is. Ezután a megfelelő célszerszámmal leveszem az olajszűrőt. Miután kifolyt az összes olaj, felhelyezem az új szűrőt, amit a gumitömítésénél bekenem olajjal. Ezután becsavarom a leeresztő csavart, amin új tömítés van. Megnézem,hogy az adott kocsiba mennyi és milyen olaj kell. Beletöltöm az adatok alapján az olajat. Miután ezekkel megvagyunk egy kicsit járatom a kocsit. A járatás után megnézem,hogy megfelelő e az olajszint. Ha nem megfelelő akkor töltök rá egy kicsit. A végén pedig összepakolok és összetakarítok.

Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.​
Aláírás:Alex Lock
Kelt: 2026.09.30
​

Tisztelt Alex Lock!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által benyújtott jelentkezési lap sikeresen megérkezett hozzánk, jelenleg kiértékelés alatt áll.
A kiválasztási folyamat következő lépéséről a döntést követően értesíteni fogjuk, kérjük addig szíves türelmét.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelt bennünket és érdeklődést mutatott a meghirdetett pozíció iránt.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Tisztelt Alex Lock!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a benyújtott jelentkezési lapja alapos áttekintését, valamint egy rövid vezetőségi egyeztetést követően pozitív döntés született. Ezúton értesítjük, hogy cégünkhöz felvételt nyert.
Kérjük, szíveskedjen velünk kapcsolatba lépni valamely elérhetőségünkön annak érdekében, hogy a felvételi folyamat további lépéseit egyeztethessük.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.