LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk? Martin
Hány éves vagy? 20
Mutatkozz be röviden. Üdv heó. Martin vagyok, sose tudok értelmesen köszönni. 20 éves vagyok, hivatásos munkanélküli. 8 éve RP-zek ha nem több.
Mi az accountod ID-je? 2490
Hány játszott perccel rendelkezel?
Jelenleg 2983Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) Hetente minimum 10 óra szerintem valós lehet.
Rendelkezel Discord fiókkal?
[x]Igen[-]NemRendelkezel működéképes mikrofonnal?
[x]Igen[-]NemJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Minden megértettem.
IC RÉSZ
Teljes neve: Alessia Romano
Születési helye: Potenza, Olaszország
Születési ideje:
2006.12.19Édesanyja leánykori neve:
Chloe EkonomuBejelentett lakcíme:
Las Venturas, Rockshore West, Elm st. 1 Rendelkezik autójavító tapasztalattal? Kifejezetten a szakmában tapasztalatom nincs. Ami nagypapám autószerelő műhelyében rámragadt annyi.
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola[-]Szakmai Iskola[x]Középiskola (Érettségi)[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Szeretnék kapcsolatokat kiépíteni, és a sztereotípiákat megszeretném cáfolni, miszerint egy nő nem tud fizikai munkát végezni.
Miért Önt válasszuk? Szeretek csapatban dolgozni
Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00[-]15:00-18:00[-]18:00-22:00[x]22:00-23:59[-]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás[x] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogásMi az olajszűrő feladata?
Kiszűrje az olajat, és az apróbb fémdarabokat, egy egész hajtókart nem tud sajnos megszűrni.
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
Vízpumpa hiba, túlnyomás a hűtőrendszerben, termosztát, elfolyik a hűtővíz, ha pedig régi Skoda az alany akkor bármi lehet.
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motorolaj a mechanikus alkatrészek kenésére szolgál. A "W" a hideg/kihűlt motorolaj viszkozítását mutatja, a kötőjel utáni szám az üzemmeleg motorolaj viszkozitását.
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
A különböző elektronikai rendszerek kiolvasására, hibakód gyűjtésére.
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Autóval ráállunk az emelőre/ aknára/ kisebb rámpára. Hogyha üzemmeleg a motor akkor egy gyors káve és cigiszünetet érdemes tartani esetlegesen közben kilehet csomagolni a levegőszűrőt, és a pollenszűrőt, mert meleg a motor, egy kicsit hadd hűljön ki. Szerzünk egy olajleeresztő készüléket, vagy egy félbevágott kannát, vagy bármit ami műanyag, kilehet belőle önteni majd valahova az olajat, és nem lyukas az alján, és ezt bepozícionáljuk az olajleeresztő csavar alá. Alábújunk az autónak, kicsavarjuk az olajleeresztő csavart. A csavart arrébbrakjuk, úgy hogy meglegyen, vagy ha beleesik az olajba akkor biztosan nem lesz elfelejtve hogy ottragadt. Miközben folyik ki a motorból az olaj, az olajszűrőt is lelehet szedni, hogyha a motor alján van akkor alárakjuk azt amibe közben csöpög még az olaj. Leszedjük az olajszűrőt, az új szűrő gumijára egy kis motorolajat kenünk, vékonyan, majd visszarakjuk, és kézzel szorosra húzzuk. Ezután cserélünk egy levegőszűrőt, ha több van akkor többet. Pollenszűrőt is érdemes kicserélni (az is plusz munkadíj lehet). Ha ezekkel kész vagyunk, kivadásszuk az olajból az olajleeresztő csavart, vagy ha még megvan akkor az alátétet kicseréljük rajta, megtisztítjuk féktisztítóval a csavart, és a leresztő környékét, majd visszacsavarjuk a csavart. Azt a megadott nyomatékra húzzuk (egy 3/8-os krovával ameddig bírjuk). Kimászunk az autó alól, mindeközben profin megszakértjük, hogy biztos visszalett-e csavarva a csavar, és boldogok vagyunk, hogy még nem folyik belőle, szóval biztos jó (még nem töltöttünk rá olajat, így érdekes lenne). Keresünk egy tölcsért, vagy ha szakavatottak vagyunk akkor elég rágyújtani megint, és beleönteni a motorolajat a 710/OIL feliratú sapka alá. Ha mellé löttyen kicsit azt természetesen feltakarítjuk egy 2 éve használt ronggyal, visszatekerjük a sapkát, és kész is vagyunk.
Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Alessia Romano
Kelt: 2026.08.25 Rockshore West
Kelt: 2026.08.25 Rockshore West
Utoljára szerkesztve: