<br>
LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
JaniHány éves vagy?
14Mutatkozz be röviden.
Jani vagyok, 14 éves. Nagyon érdekelnek a gépek, a motorok és a műszaki dolgok, ezért a jövőben mechanikus szeretnék lenni. Szeretek új dolgokat tanulni a járművekről és arról, hogyan működnek. Kitartó vagyok, és szeretek problémákat megoldani, főleg ha valamit meg kell javítani.Mi az accountod ID-je?
9234Hány játszott perccel rendelkezel?
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? 20-30 óra,változó szüleim munkájával.Rendelkezel Discord fiókkal?
[X]Igen[-]NemRendelkezel működéképes mikrofonnal?
[-]Igen[X]NemJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be!
Nem volt. (Something went wrong with CREATE_ALBUM_FAIL. Please try again.)Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot?
Igen.IC RÉSZ
Teljes neve:
Alejandro CruzSzületési helye:
MexicoSzületési ideje:
2003.06.24Édesanyja leánykori neve:
Julia CruzBejelentett lakcíme:Los Santos
Rendelkezik autójavító tapasztalattal?
Igen,See-cityben sokszor dolgoztam.Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!<br>
[-]Általános Iskola<br>[-]Szakmai Iskola<br>[X]Középiskola (Érettségi)<br>[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)<br>Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Autókat szereljek,embereknek segitsek,új tagoknak.<br>Miért Önt válasszuk? Azért engem válasszanak mechanikusnak, mert motivált vagyok, gyorsan tanulok és komolyan érdekelnek a járművek és a szerelés. Kitartó vagyok a munkában, és szeretek csapatban dolgozni. Mindig igyekszem pontosan és megbízhatóan elvégezni a rám bízott feladatokat.Mely műszakokban tudna dolgozni?KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD<br>
[X]7:00-15:00[X]15:00-18:00[X]18:00-22:00[-]22:00-23:59[-]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás<br>[X] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás<br>[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés<br>[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogásMi az olajszűrő feladata?<br>
Az hogy megtisztítsa a motorolajat a szennyeződésektől.Mi okozhatja a motor túlmelegedését?<br>
alacsony hűtőfolyadék-szint,hibás termosztátrossz vagy meghibásodott vízpumpanem működő hűtőventilátoreltömődöt, hűtő vagy hűtőrendszer.szivárgás a hűtőrendszerbenMire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?<br>
kenje a motor alkatrészeit,csökkentse a súrlódást és a kopást,hűti a motort,tisztítsa a szennyeződésektől,védjen a korrózió ellen.<br>Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
kiolvassa a jármű elektronikus rendszerének hibakódjait,segít azonosítani a motor és más rendszerek hibáit,lehetővé teszi a hibák törlését,valós idejű adatokat mutat.<br>Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!A motort üzemi hőmérsékletre melegítjük.Biztonságosan megemeljük az autót és rögzítjük.Leengedjük a régi motorolajat az olajleeresztő csavaron keresztül.Leszereljük a régi olajszűrőt.Felszereljük az új olajszűrőt (előtte bekenjük tömítéssel).Visszacsavarjuk az olajleeresztő csavart.Betöltjük az előírt mennyiségű és típusú motorolajat.Beindítjuk a motort és ellenőrizzük a szivárgást.Ellenőrizzük az olajszintet, szükség esetén utántöltünk.Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Alejandro Cruz
Utoljára szerkesztve: