Akio Chuu jelentkezése.

bodnar

Újonc
Április 9, 2026
1
0
Karakter
Akio Chuu
MTk4Nzg4Mg.png

📘 IC ADATLAP

Teljes neve: Akio Chuu

Születési dátum(HH.NN.ÉV): 04.06.1992

Születési hely: Los Santos

Életkor: 34

Nem: Férfi

Állampolgárság: Magyar

Telefonszám: 1124120

Akio Chuu egy csendes, kitartó fiatal, aki mindig igyekezett becsületesen élni. Gyermekkorát egy átlagos családban töltötte, ahol megtanulta tisztelni másokat és felelősséget vállalni a tetteiért. Az iskola befejezése után különböző munkákat vállalt, hogy önálló életet építsen magának. Szabadidejében szeret sportolni, autókat vezetni és új embereket megismerni. Nem keresi a bajt, de ha szükséges, kiáll magáért és a hozzá közel állókért. Úgy döntött, hogy új városban kezd új életet, ahol szeretne tiszta lappal indulni és hosszú távú célokat megvalósítani. Hisz abban, hogy kemény munkával és kitartással bárki elérheti azt az életet, amire vágyik.

📘 IC ELŐÉLET

Következő válaszokat kérjük X-el jelőlje!

1. Letartóztatták-e már valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?
    • [ - ] Igen
    • [ x ] Nem
    • [ - ] Igen
    • [ x ] Nem

💬 OOC INFORMÁCIÓK

Neved és Discord neved: Bence és bodnarbence

Életkorod: 19

Játszott percek a szerveren: 2690

Egy héten nagyjából mennyi időd van a frakcióra? Hát ilyen napi 3-4 órát.

Rövid, lényegretörő bemutatkozás Bence vagyok 19 éves. 2 hónapja végeztem informatikusként. 6 éve rpzek és nagyon bele tudok merülni a részletes rpkbe. Szerettem nagyon sokat a gép előtt játszani régebben de ez már hogy dolgozok ez megváltozott.

Rendelkezel bármiféle amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? ( Más szervereken szerzett tapasztalatra is kiváncsiak vagyunk! ) Igen.

Mióta játszol a WestMTA szerverén, illetve milyen frakcióban voltál eddig? Amikor megnyitott akkor kezdtem el játszani csak voltak kisebb nagyobb kihagyások.

📜 ZÁRÓ NYILATKOZAT

A jelentkezésemmel kijelentem, hogy a fent leírt adatok megfelelnek a valóságnak (OOC) és a karakterem háttértörténetének (IC). Tudomásul veszem, hogy a szabályzat megszegése azonnali kizárással járhat a frakcióból. A frakció belső információit másokkal nem osztom meg, és tisztességes szerepjátékot folytatok.

Aláírás:

Akio Chuu

Dátum: 2026.07.31