Ajsa D. Wayne – Jelentkezési lap a Los Santos Mechanic-hoz

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Brigikehhhh

Barangoló
Adminsegéd
Augusztus 26, 2024
25
24
Karakter
Amira Vexley
YafcjVz.png

⚙️ LOS SANTOS MECHANIC SHOP – JELENTKEZÉSI LAP ⚙️

🔹 OOC RÉSZ

• Hogyan szólíthatunk?
    ~ Brigi ~
  • Hány éves vagy?
    ~ 19, egy hónap múlva 20 ~
  • Mi az Account ID-d?
    ~ 256 ~
  • Mennyi ideje RP-zel különféle MTA szervereken?
    ~ Körülbelül 3-4 éve kezdtem el játszani MTA szervereken, először a SEE MTA V3-on, majd folytattam a V4-en, később pedig kipróbáltam a Hungary Life szervert is. ~
  • Voltál-e már AdminJail-ben, netán kitiltva a szerverről? Csatolj képet az UCP-ről!
    ~ Nem, nem voltam egyik áldozata sem. ~
  • A frakcióra mennyi időt tudnál szánni?
    ~ A frakcióra naponta biztosan tudok szánni 1-2 órát, azonban vizsgák és egyéb elfoglaltságok miatt ez az idő néha változhat. Amikor több szabadidőm van, természetesen ennél többet is tudok foglalkozni vele~
  • Tisztában vagy-e a frakció szabályzattal?
    ~ Természetesen, mindent elolvastam. ~
  • Miért pont téged válasszunk? Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?
    ~ Azért érdemes engem választani, mert már a szerver indulása óta itt vagyok, így jól ismerem a közösséget és a játékmenetet. Más szerveren is voltam már szerelő, így van tapasztalatom a szerepben. Szeretek csapatban dolgozni, közösen megoldani feladatokat, és nyitott vagyok új emberek megismerésére is. Elég közvetlen személyiség vagyok, így könnyen megtalálom a hangot másokkal, ami szerintem fontos egy jól működő frakcióban. ~
  • Rendelkezel-e Discord-al és mikrofonnal?
    ~ Természetesen rendelkezem mind a kettővel. ~
  • Öt mondatban mutatkozzon be!
    ~ Briginek hívnak, 20 éves pesti lány vagyok, és a párommal élek Budapesten. Kiskorom óta érdekelnek a videójátékok, szinte mindenféle műfajt kipróbáltam már. Szabadidőmben szeretek a barátaimmal a természetben lenni és csavarogni, közvetlen és humoros személyiségnek tartom magam. Fontos számomra a jó hangulat egy közösségben, de a komolyságot is meg tudom tartani, ha a helyzet úgy kívánja. Hamarosan megszerzem a cukrász végzettségemet, de már most is ezen a területen dolgozom. ~

🔹 IC RÉSZ

• Neve:
    ~ Ajsa D Wayne ~
  • Születési helye, ideje:
    ~ 2005. június 12, Los Santos, San Andreas állam. ~
  • Édesanyja leánykori neve:
    ~ Maria Thompson ~
  • Bejelentett állandó lakcím:
    ~ San Andreas állam, Los Santos, Ganton, Grove Street 12 ~
  • Legmagasabb iskolai végzettség:
    ~ Diploma ~
  • Rendelkezik-e érvényes gépjárművezetői jogosítvánnyal?
    ~ Természetesen rendelkezem ~
  • Rendelkezik-e korábbi szakmai tapasztalattal a járműjavítás és -karbantartás területén, amelyet jelen pozícióban kamatoztathatna?
    ~ Korábban több műhelyben is dolgoztam San Andreas különböző városaiban szerelőként. A munkám során személyautók alapvető és haladó javítását, rendszeres karbantartását (mint például olajcsere, fék- és futóműellenőrzés, motordiagnosztika) végeztem. Emellett kisebb tuningmunkákban is szereztem tapasztalatot. Szeretek csapatban dolgozni, de önállóan is felelősségteljesen végzem a feladataimat. ~
  • Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop tagja lenni?
    ~Gyerekkorom óta érdekelnek az autók és a szerelés világa, és már több műhelyben is dolgoztam, ahol valódi tapasztalatot szerezhettem. A Los Santos Mechanic Shop jó hírű, összetartó csapatként ismert, ahol szívesen kamatoztatnám a tudásomat, miközben tovább is fejlődhetnék. Hiszek a csapatmunka erejében, könnyen kijövök másokkal, és fontos számomra, hogy olyan közösséghez tartozzak, ahol értékelik az elhivatottságot. Emellett szeretem, ha pörög a munka és mindig van kihívás, hiszen ez tart lendületben. Úgy érzem, ez a műhely tökéletes hely lenne számomra szakmailag és emberileg is.~

• Kérem, indokolja meg, miért Ön a legalkalmasabb jelölt a pozíció betöltésére, és miben emelkedik ki a többi jelentkező közül!

~ A járműjavítás és -karbantartás terén szerzett tapasztalatom és alapos szakmai tudásom tesz a legalkalmasabb jelöltté a pozícióra. Az eddigi munkáim során mindig is odafigyeltem a részletekre, a precizitásra és a gyors problémamegoldásra, így képes vagyok azonnali segítséget nyújtani a legkülönbözőbb helyzetekben is. Emellett a csapatmunka során szerzett tapasztalataimnak köszönhetően kiválóan tudok együtt dolgozni másokkal, miközben mindig a közös célra fókuszálok. A többi jelentkező közül kiemelkedem azzal, hogy nemcsak a technikai tudásom, hanem a megbízhatóságom és elhivatottságom is biztosítja, hogy mindig a legjobb munkát végezzem. Számomra nemcsak munka, hanem szenvedély is a járművek karbantartása, így a Los Santos Mechanic Shop számára is értékes tagja lehetek. ~
  • Mellékelje szakmai önéletrajzát! (Kerek mondatokat várunk el!)
    ~ Ajsa D Wayne vagyok, 2005. június 12-én születtem Los Santosban, így jelenleg 19 éves vagyok. Ételfutárként dolgozom, és a munkám során gyorsan és hatékonyan szállítom ki az ételt a megrendelőknek. Korábban járműszerelőként dolgoztam, ahol széleskörű tapasztalatot szereztem járművek karbantartásában és javításában, de most az éttermek gyors kiszolgálására és a logisztikai feladatok precíz elvégzésére koncentrálok. A munkám során mindig a legjobb eredményre törekszem, és szeretem a dinamikus, pörgős munkakörnyezetet. Rugalmas vagyok, és könnyen alkalmazkodom a változó körülményekhez. ~

YafcjVz.png

A vezetőség figyelemmel elolvasta jelentkezési kérvényét! Arra a döntésre jutott, hogy felvételt NYERT!
Keress fel egy vezetőségi tagot a további teendőkért. ((Discord/Fórum))​

• Imádom
Reactions: Brigikehhhh
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.