Aiden Henry-Jelentkezési Lap

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Kamikazee

Újonc
Június 24, 2026
3
0
Karakter
Aiden Henry
3x2tZsj.png

LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP

OOC RÉSZ

Hogyan szólíthatunk? Zsolti
Hány éves vagy? 17
Mutatkozz be röviden. Zsoltinak hivnak,17 éves vagyok.Erdélyi vagyok falun lakom,autószerelőnek készülök.Van 2 kutyám és imádom az old school rapet.
Mi az accountod ID-je? 422
Hány játszott perccel rendelkezel?2224 perc
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) Hétköznap 2-3 órát,hétvégén amennyit az időm enged.
Rendelkezel Discord fiókkal? [X]Igen[-]Nem
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [-]Igen[X]Nem
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! https://imgur.com/a/hGIRRvy
Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Igen

IC RÉSZ

Teljes neve: Aiden Henry
Születési helye: Los Santos
Születési ideje: [FONT=GEORGIA][SIZE=4]2001.11.24[/SIZE][/FONT]
Édesanyja leánykori neve: Monica Felucci
Bejelentett lakcíme: Nincsen
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? Nem
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!

[-]Általános Iskola
[-]Szakmai Iskola
[X]Középiskola (Érettségi)
[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Azért mert mindig is érdekeltek az autók,és azoknak a szerelésük.Régebben sok videót néztem,mit hogyan kell de sosem volt alkalmam kipróbálni magam és most szeretném.
Miért Önt válasszuk? Azért engem válasszanak,mert egy kiegyensúlyozott ember vagyok.Mindig nyugodt vagyok gyors és preciz.Értek mindenki nyelvén,nem szoktam konfliktusokat elinditani,de ha még is keletkezne egy jól tudom kezelni.

Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00
[X]15:00-18:00
[X]18:00-22:00
[X]22:00-23:59
[-]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK

Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[X] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás

Mi az olajszűrő feladata?
Megszűri a motorba kerülő olajat.Eltávolitja a szennyeződéseket.
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
Kevés hűtőfolyadék,rossz termosztát,nem működő hűtőventilátor.
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motorolaj ken és védi a motort a kopástól.Az "5W" vagy "10W" a hideg viszkozitást jelöli.A "30" vagy "40" pedig a meleg viszkozitást.
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Kiolvassa a jármű hibakódjait,segit a hibák diagnosztizálásában,valamint bizonyos adatokat és beállitásokat is meg tud jeleniteni.
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
A motort bemelegitjük,kitekerjük az olajszűrőt,megemeljük az autót,kicsavarjuk az olajleengedő csavart,megvárjuk még teljesen kifolyik a régi olaj a motorból,visszatesszük a leengedő csavart,becsavarjuk az olajszűrőt,felöntjük olajjal a motort,beinditjuk az autót,hogy megnézzük valahol folyik-e az olaj,leállitjuk majd megnézzük az olajszintet,ha szükséges még utána töltünk.

Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Aiden Henry

Kelt: 2026.07.01

Tisztelt Aiden Henry!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által benyújtott jelentkezési lap sikeresen megérkezett hozzánk, jelenleg kiértékelés alatt áll.
A kiválasztási folyamat következő lépéséről a döntést követően értesíten ifogjuk, kérjük addig szíves türelmét.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelt bennünket és érdeklődést mutatott a meghirdetett pozíció iránt.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

• Imádom
Reactions: Kamikazee
Tisztelt Aiden Henry!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a benyújtott jelentkezési lapja alapos áttekintését, valamint egy rövid vezetőségi egyeztetést követően pozitív döntés született. Ezúton értesítjük, hogy cégünkhöz felvételt nyert.
Kérjük, szíveskedjen velünk kapcsolatba lépni valamely elérhetőségünkön annak érdekében, hogy a felvételi folyamat további lépéseit egyeztethessük.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

• Imádom
Reactions: Kamikazee
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.