- Június 24, 2026
- 3
- 0
- Karakter
- Aiden Henry
LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
ZsoltiHány éves vagy?
17Mutatkozz be röviden.
Zsoltinak hivnak,17 éves vagyok.Erdélyi vagyok falun lakom,autószerelőnek készülök.Van 2 kutyám és imádom az old school rapet.Mi az accountod ID-je?
422Hány játszott perccel rendelkezel?
2224 percMennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra)
Hétköznap 2-3 órát,hétvégén amennyit az időm enged.Rendelkezel Discord fiókkal?
[X]Igen[-]NemRendelkezel működéképes mikrofonnal?
[-]Igen[X]NemJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be!
https://imgur.com/a/hGIRRvyÁtolvastad és megértetted a frakció szabályzatot?
IgenIC RÉSZ
Teljes neve:
Aiden HenrySzületési helye:
Los SantosSzületési ideje:
[FONT=GEORGIA][SIZE=4]2001.11.24[/SIZE][/FONT]Édesanyja leánykori neve:
Monica FelucciBejelentett lakcíme:
NincsenRendelkezik autójavító tapasztalattal?
NemMi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola[-]Szakmai Iskola[X]Középiskola (Érettségi)[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?
Azért mert mindig is érdekeltek az autók,és azoknak a szerelésük.Régebben sok videót néztem,mit hogyan kell de sosem volt alkalmam kipróbálni magam és most szeretném.Miért Önt válasszuk?
Azért engem válasszanak,mert egy kiegyensúlyozott ember vagyok.Mindig nyugodt vagyok gyors és preciz.Értek mindenki nyelvén,nem szoktam konfliktusokat elinditani,de ha még is keletkezne egy jól tudom kezelni.Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00[X]15:00-18:00[X]18:00-22:00[X]22:00-23:59[-]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás[X] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogásMi az olajszűrő feladata?
Megszűri a motorba kerülő olajat.Eltávolitja a szennyeződéseket.Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
Kevés hűtőfolyadék,rossz termosztát,nem működő hűtőventilátor.Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motorolaj ken és védi a motort a kopástól.Az "5W" vagy "10W" a hideg viszkozitást jelöli.A "30" vagy "40" pedig a meleg viszkozitást.Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Kiolvassa a jármű hibakódjait,segit a hibák diagnosztizálásában,valamint bizonyos adatokat és beállitásokat is meg tud jeleniteni.Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
A motort bemelegitjük,kitekerjük az olajszűrőt,megemeljük az autót,kicsavarjuk az olajleengedő csavart,megvárjuk még teljesen kifolyik a régi olaj a motorból,visszatesszük a leengedő csavart,becsavarjuk az olajszűrőt,felöntjük olajjal a motort,beinditjuk az autót,hogy megnézzük valahol folyik-e az olaj,leállitjuk majd megnézzük az olajszintet,ha szükséges még utána töltünk.Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Aiden Henry
Kelt: 2026.07.01
Kelt: 2026.07.01