- Május 16, 2025
- 8
- 6
- Karakter
- Aaron Packet
InGame neved:
► Aaron Packet ◄
A kitiltás időpontja:
► 2026.06.13. ◄
A kitiltás időtartama:
► Örökös kitiltás ◄
Admin neve, aki kitiltott:
► zotya ◄
Kitiltás indoka:
► Szerverteremmel való átverés ◄
Amiért szeretnéd az unbant:
►
Tisztelt Adminisztráció!
Szeretném kérni a kitiltásom felülvizsgálatát és az unban lehetőségét, mivel a történtek idején olyan technikai és biztonsági problémáim voltak, amelyek miatt nem tudtam aktívan részt venni sem a szerveren, sem a fórumon.
Utolsó szerver- és fórumaktivitásom 2026.06.02-án történt, amikor a szerverterem bérlés is létrejött. Ezt követően néhány nappal a számítógépemben lévő SSD meghibásodott, ami miatt a gépem használhatatlanná vált, így nem tudtam belépni sem a játékba, sem a fórumra. Az alkatrészt később saját magam cseréltem, ezért hivatalos szervizdokumentációval nem rendelkezem. Mivel az SSD cseréje jelentős kiadást jelentett számomra, nem tudtam azonnal új alkatrészt vásárolni, illetve a kiszállításra is várnom kellett.
2026.06.06-án a Discord fiókommal kapcsolatban gyanús tevékenységet észleltek, amelynek következtében a fiókom zárolásra került. Erről rendelkezem e-mail értesítésekkel és support ticketekkel, amelyeket szükség esetén csatolni tudok. A fiókot később sikerült visszaszereznem.
A fentiek miatt nem volt lehetőségem reagálni a panaszkönyvre, kapcsolatba lépni az érintett játékossal, vagy jelezni az adminisztráció felé a helyzetet. A fórumot kizárólag a számítógépemen keresztül használtam, így a technikai hiba teljes elérhetetlenséget okozott.
Fontos megjegyezni, hogy ez az inaktivitás nem csak a szerverre korlátozódott, hanem a szerveres IC tevékenységeimben is megjelent, ami szintén a tartós elérhetetlenséget támasztja alá.
Nem állt szándékomban senkit átverni vagy megkárosítani. Tudomásom szerint a panaszos fél a kárát visszakapta, amely a panaszkönyv lezárásában is szerepel.
Elfogadom az adminisztráció döntését, de kérem, hogy a fent leírt körülményeket és a csatolt bizonyítékokat vegyétek figyelembe, és adjatok lehetőséget egy második esélyre.
Köszönöm, hogy elolvastátok a kérelmemet.
◄
Megjegyzés:
► A kérelemhez tudom csatolniaz e-mail biztonsági értesítéseket, valamint a support ticketeket az illetéktelen hozzáférésről és a fiók visszaszerzéséről. ◄