IC SZEKCIÓ
SZEMÉLYES ADATOK
Teljes név: Huanito Alvarez
Születési név: Huanito Alvarez
Anyja neve: Alarezné Huanita
Születési hely és idő: Los Santos 2000.05.07
Állampolgárság:Amerikai
Nem: Férfi [x] Nő []
Etnikum: sötétbőrű
DOKUMENTUMOK
Motivációs levél (3-4 mondat, amiért szeretné a válaszott pozíciót): Azért szeretném ezt az állást, mivel meg szeretném mutatni, hogy mire vagyok képes. Szeretek az embereken segíteni, illetve dolgoztam ehhez hasonló mujnnkakörbe
Önéletrajz (6-7 összefüggő mondat):Huanito Alvarez a nevem, 2000.05.07-án születtem Los Santosban. Elvégeztem a 8 általánost, amikor rájöttem, hogy a rendvédelembe szeretnék dolgozni! dolgoztam a San Fierroi rendőrségen mint vezérezredes csak leépítés volt és elküldtek majdnem mindenkit! Ekkor döntöttem úgy hogy az egészségügy feél fordulok! Elvégeztem az egészségügyi iskolát és mentő-ápolóként dolgoztam Las venturasba!
Személyigazolvány száma: ID-DYUB322
Jogosítvány száma (amennyiben nem rendelkezik jogosítvánnyal hagyja üresen) :
Bejelentett lakcím vagy tartózkodási hely: Los Santos Vinewood
ELÉRHETŐSÉGEK
Telefonszám: 1124195
Email cím: Válasz
TANULMÁNYOK
Legmagasabb iskolai végzettség: Főiskola
Intézmény neve: Willamette Egyetem Orvosi Főiskola
Végzettség megszerzésének ideje: 2017.06.15
MUNKAVISZONY
Előző munkahelye: San fierro police dept.
Munkaviszony kezdete, vége: 2018-2023
Munkakör megnevezése: Vezérezredes
Miért távozott előző munkahelyéről, amennyiben elbocsájtották részletezze: Leépítés.
OOC SZEKCIÓ
Neved: Varga Zoltán
Életkorod: 24
Mesélj magadról 5-6 összefüggő mondatban: Székesfehérváron élek élettársammal és a 2 éves fiammal albérletben! Munkaidőmbe szoktam játszani, kb 8 éve rp zek illetve meg mas jatekokkal is jatszok! Szakács, pincér, eladó illetve személy és vagyonőr végzettséggel rendelkezem!
Mióta RPzel?: 8 ÉVE KB
Voltál már egészségügyi frakció tagja?: Igen
Milyen tapasztalod van egészségügyi RP vel kapcsolatban?: Van rp tapasztalat
Miért gondolod, hogy érdemes lenne veled együtt dolgozni?: Szeretek csapatban dolgozni, jól kijövök a társaimmal, szóval a csapatmunka sem áll tőlem messze, de egyedül is megállom a helyemet. Gyorsan tanulok, szóval az, hogy most nincs elég tapasztalatom az se tántorít vissza.
Mutasd be a karaktered 5-6 összefüggő mondatban: Az én karakterem egy feketebőrű férfi , aki szeretne kitörni a szegénységből, és kiutasításokból ami több kevesebb sikerrel sikerül is neki . kedves, jószívű karakter, nagy vágyakkal.
Csatolj egy képet az UCP-dről (Ban,jail, névváltás): dc
EGÉSZSÉGÜGYI SZEKCIÓ
Írja le vázlatpontokban a nyomókötés felhelyezését alkarra: eltávolítom a ruhadarabot, lefertőtlenítem a területet, ráhelyezek egy mull lapot, majd körbetekerem jó erősen egy fáslival.
Írja le vázlatpontokban a laikus újraélesztés menetét: összekulcsolni a két kezet és elkezdeni a mellkas kompresszito mig a mentők ki nem érkeznek
Soroljon fel 5 eszközt ami a mentőgépkocsi alapfelszereléseiből: hordágy ekg eü táska defibrillátor gyógyszerek
Mik lehetnek a stroke első tünetei? Bezsédzavar látászavar görbülő száj
Mit tesz amennyiben valaki eszméletét veszti egy autóbalesetet követően? kihivom a mentoket megyőződők rola hogy lélegzik még és a diszpécser utasírtásait követem míg a helyszínre nem érnek a mentők
Mit NEM tehet egy feltehetően gerincsérült személlyel? nem lehet felemelni
Mik az alacsony vérnyomás tünetei? rosszullét látászavar szédülés kialvatlanság