[LSFD] - Harvey Sparks

RaveX

Újonc
Szeptember 6, 2026
2
0
Karakter
Harvey Sparks
LSFD.png

Los Santos Fire Department
Jelentkezési Formanyomtatvány

In Character (IC)​

Személyes adatok:
Teljes neve: Harvey Sparks
Anyja neve: Suzan Smith
Születési hely, idő: 2001.11.04
Személyigazolvány száma: ID-VVXA3101
Jogosítvány száma (amennyiben nem rendelkezik jogosítvánnyal hagyja üresen): DL-XGHA3101
Állampolgárság: Amerikai
Bejelentett lakcím, vagy tartózkodási hely: Los Santos,Rodeo st. 12
Telefonszáma: 1-126-091

Képzettség:
Legmagasabb Iskolai végzettség: Főiskola
Intézmény neve:Columbia University
Végzettség megszerzésének ideje: 2023.06.07

Out Of Character ((OOC)):​

Hogyan szólíthatunk?: RaveX-Denis
Életkorod: 22
Mióta játszol különböző RolePlay szervereken?: Viszonylag egészen régóta, több éve már.8-9 éve.Meglehet, hogy több is.
Mióta játszol a WestMTA szerverén? Régebben is játszottam,kisebb nagyobb kihagyásokkal felnézegettem. Jelenleg elég fixen vagyok itt.
Voltál már egészségügyi/tűzoltó frakció tagja?: A szerveren nem, máshol igen.
Csatolj UCP képet az Adminjailedről/Kitiltásaidról: https://imgur.com/a/fBZRoFs
Mesélj magadról pár mondatban: Denis vagyok,22 éves.Szerbiai születésű. Középsulit, melót már magyarban végeztem.Jelenleg dolgozom. Szabad időmben pedig a szerverrel, haverokkal sorozattal töltöm ki. Esetleg autókázással. Igazából egy nyugodt, humoros gyereknek tartom magam, aki jól kijön mindenkivel. Szeret rp-k be bonyolódni és egyéb helyzetekbe. Igazából ennyi lenne,ha esélyt kapok jobban megismerhettek! Pacsi.

Egészségügyi és tűzoltási kérdések:​

Egy túrázó elájult a nyári melegben. Milyen okok állhatnak a háttérben, és hogyan segítene rajta laikusként?: Az ájulást okozhatja a hőség, kiszáradás vagy vérnyomásesés,vagy valamilyen egészségügyi probléma. Árnyékba vinném, le hüteném,megitatnám.Szükség esetén mentőt hivok. Hőguta esetén nem itatható.
Hogyan látna el egy olyan égési sérülést, ahol hólyagok is keletkeztek?: Ékszereket,szoritó ruhadarabokat eltávolitanám,majd hideg csapvízzel hűtjük le.Esetleg egy óvatos fedőkötést alkalmazok a végére.
Milyen esetben használna nyakrögzítőt a helyszínen?: Gerinc,nyak,fej sérülés feltételezésekor, nagy erejü balesetnél.
Mivel és hogyan oltanál el egy elektromos tüzet, kérem fejtse ki részletesebben?!: Semmiképpen sem vízzel! Először megkeresném az áram forrását, annak megszüntetését követően Porral oltóval,CO2-vel.
Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy tűzoltóautóban és melyiket milyen esetben használná?:
  • Feszítővas - Autón, házon talált beszorult ajtó, ablak esetén használandó.
  • Sugárcső - A tűz oltására szolgáló vízsugár irányítására és szabályozására használják.
  • Tűzoltóbalta - Fa, ajtó, tetőszerkezet és más akadályok bontására, illetve mentési feladatokra használják.
  • Hőkamerás készülék - Füst és rossz látási viszonyokkor alkalmazandó. Bajba jutott személyek, tűzforrás megtalálására alkalmas.
  • Létra - Magasban lévő helyek, például emeletek vagy tetők elérésére, valamint emberek kimentésére alkalmas.
Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy mentőautóban és melyiket milyen esetben használná?:

• Hordágy, kerekesszék, mankó - Beteg szállítása az állapotának megfelelően kiválasztva.
  • Gerinchordágy, board - Betegek mozgatását szolgálja.
  • Mentő hátizsák - Meghatározott rendben elhelyezve tartalmaz minden olyan eszközt amely, szükséges lehet az ABCDE szerinti betegvizsgálathoz, légútbiztosításhoz, lélegeztetéshez, vérzéscsillapításhoz, vénabiztosításhoz.
  • AB táska - Intubációs táska. Műtétek elvégzéséhez tartalmaz ahhoz szükséges dolgokat. (Mint pl. Magill fogók, leszívó katéterek).
  • Trauma táska - Rögzítő sínek, nyakrögzitő készlet, Steril és nem steril kötszrek.

JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.

Kelt: 2026.09.13.
Aláírás: Harvey Sparks​
LSFD.png
​

LSFD.png

Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a Human Resources and Finance Department feldolgozta levelét.

Jelentkezés kiértékelése megtörtént és örömmel értesítjük, hogy jelentkezését elfogadtuk! Megfelelt az elvárásoknak.

Kérjük továbbiakban vegye fel a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából az illetékessekkel!

((OOC Megjegyzés: Linkre kattintva keress fel minket.))

Köszönjük a türelmét.​

Kelt: 2026.09.13

Aláírás: General Director -
Haley Phoenix​

LSFD.png

​