Boris Fedorov jelentkezés

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

HeAllerTRIM

Újonc
Május 25, 2026
1
0
Karakter
Kane Stryker
MTk4Nzg4Mg.png

📘 IC ADATLAP

Teljes neve: Boris Fedorov

Születési dátum(HH.NN.ÉV): 1979.05.12

Születési hely: Moszkva

Életkor: 32

Nem: Férfi

Állampolgárság: Amerikai

Telefonszám: 1-132-314

Boris Fedorov vagyok. Moszkvában születtem, korábban mesterlövészként szolgáltam a hadseregben, ahonnan már leszereltem. A katonai múltam során elsajátított fegyelem, hűség és tisztelet miatt döntöttem úgy, hogy a rendőrség kötelékében szeretnék elhelyezkedni. Kimondottan sportos életmódot folytatok, a szabadidőmet rendszeres futással és intenzív edzésekkel töltöm, hogy megőrizzem a kiváló fizikai állóképességemet. Emellett komoly érdeklődést mutatok a gépjárművek iránt; a motorsportok és a versenyautók a szenvedélyeim. Az eddigi keresetemet és megtakarításaimat is az autózásra fordítottam, a sportautók mellett a robusztus SUV modellek állnak hozzám a legközelebb.

📘 IC ELŐÉLET

Következő válaszokat kérjük X-el jelőlje!

1. Letartóztatták-e már valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?
    • [ - ] Igen
    • [ x ] Nem
  2. Volt-e tagja olyan szervezett egyesületnek, amely jelenleg gyűlöletcsoportnak vagy belföldi terrorszervezetnek minősül?
    • [ - ] Igen
    • [ x ] Nem
  3. Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?
    • [ - ] Igen
    • [ x ] Nem
  4. Mikor vezetett utoljára alkohol vagy kábítószer hatása alatt?
    • [ x ] Soha
    • [ - ] Az elmúlt 6 hónapban
    • [ - ] Az elmúlt 12 hónapban
    • [ - ] Több mint 12 hónappal ezelőtt
  5. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
    • [ - ] Igen
    • [ x ] Nem

💬 OOC INFORMÁCIÓK

Neved és Discord neved: János HeAller TRIM#7904

Életkorod: 20

Játszott percek a szerveren: 100 de egyre többet játszom

Egy héten nagyjából mennyi időd van a frakcióra? napi 3-4 óra

Rövid, lényegretörő bemutatkozás sziasztok szeretném kipróbálni a szerveren lévő lehetőségeket seemta-n játszottam eddig és már ideje kipróbálni mást.

Rendelkezel bármiféle amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? ( Más szervereken szerzett tapasztalatra is kiváncsiak vagyunk! ) seemta-n csak illegális frakciókban voltam ezért szeretném bővíteni tudásom

Mióta játszol a WestMTA szerverén, illetve milyen frakcióban voltál eddig? másfél órája játszom kb nagyon tetszik most szeretnék belépni első frakciómba

nem volt

nem volt

📜 ZÁRÓ NYILATKOZAT

A jelentkezésemmel kijelentem, hogy a fent leírt adatok megfelelnek a valóságnak (OOC) és a karakterem háttértörténetének (IC). Tudomásul veszem, hogy a szabályzat megszegése azonnali kizárással járhat a frakcióból. A frakció belső információit másokkal nem osztom meg, és tisztességes szerepjátékot folytatok.

Aláírás:

Boris Fedorov

Dátum: 2026.05.25

MTk4Nzg4Mg.png

Mr. Boris Fedorov
Tájékoztatjuk Önt, hogy a Recruitment and Employment Division felülvizsgálta a kérelmét.
Ennek eredményében a jelentkezése elfogadásra került.
Az elkövetkező 48 órában további instrukciók érdekében felfogja önt keresni a Recruitment and Employment Division az akadémia tanulmányok megkezdése érdekében.
Sok sikert kívánunk.
((NV-t kell majd kérned sikeres TGF esetén))​
Jonathan Ortiz
Employment Officer, Recruitment and Employment Division
Los Santos Police Department

• Kedvelés
Reactions: LajDBl
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.