Üdvözlet.
Meg is érkeztem a bírálattal. Az érintett felekkel sikerült beszélgetnem Discord-on, átbeszéltem velük az ügyet. A beszélgetés során kiderült, hogy mi történt valójában és így sikerült döntésre jutnom.
A két személy jelezte nekem, hogy nem kívánnak a panaszmkönyvhöz hozzászólni.
LSPD része:
• Az IC esemény alatt discordon beszélgettek egymással, illetve Hector_Galindo elmondta, hogy az egész ügyet ő generálta és ráerőltette Gage_Jeter játékosra.
• Hector_Galindora az utóbbi időben sok negatív visszajelzés érkezett az előző SASD vezetőségtől és játékosoktól is. -Amikor fent tartózkodott a szerveren figyeltem a szerveren töltött tevékenységeit.
• Tisztázva lett velük, hogy a kés legálisan hordható „fegyver”, emiatt nem kezdeményezhettek volna intézkedést.
• Logot tüzetesen átolvasva IC ügynek minősül az, hogy nem kommunikáltak veletek. Ezügyben legközelebb javaslom a jelvényszám megjegyzését RP-vel, majd utána IC panaszt lehet tenni fórumon, vagy a LSPD vezetésénél.
• Hector Galindo mint felbújtó erre az egészre 300perces Adminjailben fog részesülni NonRP és MG miatt, mivel az egész ügy kezdete abszolút nonszensz, gyakorlatilag értelmezhetetlen szituációba belerángatta a társát mit sem gondolva a következményekre.
• Természetesen ettől Gage Jeter felelőssége sem hanyagolható el, ő szintén ezért a mutatványért büntetésben fog részesülni, amit 180 perc Adminjail formájában, NonRP és MG indokkal fog megkapni.
Áttérnék a másik részre is.
• Thianna_Grey az ügy alatt OOC beszélgetésbe megfenyegette a másik felet panaszkönyvvel, emiatt 90perces Adminjailben fogom részesíteni.
[2026-05-18 00:21:34] [Output] : [OOC Chat]: Thianna Grey: (( megy a pk es adminoknak amit csinaltok ))
• Az ügy során, amit elvettek tőletek, azt FA/SA igénylésben igényeljétek vissza.
• Szankciókat megkapják az érintett felek.
• Ha bármelyik félnek bármi kérdése lenne, vagy nem értene valamit az ügy bírálásán nyugodtan keressetek fel privát üzenetbe.
Panaszkönyvet jogosnak ítéltem, mindkét félnek szanckiót osztottam.
Zárható/Helyezhető
Szép estét
Laquez