Elfogadva Hector Bean - Smiley

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Levente2005

Újonc
Május 30, 2025
7
0
Karakter
Hector Bean
westlogo.png

InGame neved:
Hector Bean

A kitiltás időpontja:
2026-01-25 02:29:35

A kitiltás időtartama:
soha

Admin neve, aki kitiltott:
Smiley

Kitiltás indoka:
Admin szidás, OOC szidás, szerver szidás

Amiért szeretnéd az unbant:
Sziasztok kedves Admincsapat!
Nagyon szeretném, ha kapnék még egy esélyt, és feloldanátok a kitiltásomat. Őszintén megbántam azt, ahogyan viselkedtem. Teljesen belátom, hogy nagy hibát követtem el azzal, hogy az adminokat, a szervert és más játékosokat is szidtam. Akkor nem is tudom már miesrt, de indulatos voltam, de ez egyáltalán nem mentség arra, amit tettem.
Azóta sokat gondolkodtam ezen, és rájöttem, hogy nem érte meg, pillanatnyi idegessèg miatt elveszítettem a lehetőséget, hogy újra azon a szerveren játszhassak, amit tényleg szerettem. Különösen sajnálom, hogy ezzel tiszteletlen voltam azokkal szemben, akik rengeteg időt és energiát fordítanak arra, hogy a szerver jól működjön és jó kozossège legyen.
Továbbra is figyelemmel követem a szerver fejlődését, és látom, mennyi munka van benne, mennyi új dolog vagy éppen updet jön. Ez még inkább megerősített abban, hogy szeretnék újra a közösség része lenni. Ha kapok még egy esélyt, mindent megteszek azért, hogy bebizonyítsam: tanultam a hibámból. Betartom a szabályokat, tisztelettel fogok viselkedni mindenkivel, és nem fog előfordulni hasonló eset.

Megjegyzés:

Köszönöm, hogy elolvastátok a kérelmemet. Őszintén remélem, hogy lehetőséget kapok a javításra.
Köszönettel:
Levente

Csáó!
Örülök, hogy sikerült végre egy nagyjából egy új unban kérelmet megfogalmaznod.
Látom, hogy tényleg szeretnél játszani a szerveren és úgy gondolom, hogy ez a lassan 5 hónap elég volt arra, hogy jobb belátásra térj. 500 perc adminjail fejében leveszem rólad a bant, viszont ha a közeljövőben bármilyen panasz érkezik rád a ban ismételten örökre visszakerül rád! Remélem nem játszod el ezt az esélyedet.
Ha elfogadod ezeket a feltételeket jelezd valahogy és leveszem a bant.
Várom a válaszod.

Örülök, levettem a bant és a szerveren kiosztásra került az 500 perc adminjail UB fejében indokkal.
[WestMTA]: Smiley bebörtönözte Hector Bean-t 500 percre.
[WestMTA]: Indok: UB fejében.

További szép estét, csáó! :)

Helyezhető.

• Fire
Reactions: Levente2005
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.