LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
István / cortezHány éves vagy?
22Mutatkozz be röviden.
István vagyok, 22 éves kb 4-5 éve RPzek persze kihagyások voltak. Szeretek egyedül is csapatban is dolgozni új embereket megismerni.Mi az accountod ID-je?
8840Hány játszott perccel rendelkezel?
1150Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra)
Munkafüggő átlagosan napi 4-5 órát tudok játszani 1 héten kb 15-25 óra közt néha többet néha kevesebbet.Rendelkezel Discord fiókkal?
[+]IgenRendelkezel működéképes mikrofonnal?
[+]IgenJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be!
https://imgur.com/a/mNoor0QÁtolvastad és megértetted a frakció szabályzatot?
IgenIC RÉSZ
Teljes neve:
Richard CortezSzületési helye:
Los SantosSzületési ideje:
2004.09.18Édesanyja leánykori neve:
Maria CortezBejelentett lakcíme:
BlueberryRendelkezik autójavító tapasztalattal?
Saját műhelybe saját autót néha szerelgetek.Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola[-]Szakmai Iskola[+]Középiskola (Érettségi)[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?
Szeretek autókkal foglalkozni, egyik álmom hogy saját szerelőtelepem legyen, így ezért jelentkezem ide, hogy egy kicsit teljesüljön az álmom, szeretnék egy jó csapat tagja lenni.Miért Önt válasszuk?
Türelmes ember vagyok, szeretek csapatban dolgozni, segíteni embereken, épp ezért bátran merem állítani hogy velem nem fognak mellé!Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00[-]15:00-18:00[+]18:00-22:00[+]22:00-23:59[-]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás[+] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogásMi az olajszűrő feladata?
Eltávolítja az olajból a szennyeződéseketMi okozhatja a motor túlmelegedését?
Kevés hűtővíz, kifújt tömítés vagy repedt hengerfejMire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
Viszkozitást jelölnek/melegen az olaj sűrűségét, a motorolaj kenést ad a motornak, anélkül nemsokáig bírnáMi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Elektronikai rendszereket ellenőrizFejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Használt olajat leengedjük. A szűrőt leszereljük és kicseréljük, de ha nem szennyezett, akkor nem szükséges, de ajánlott. Visszahelyezünk mindent, majd egy új beleillő motorolajjal feltöltjük.Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Richard Cortez
Kelt: 2026.05.05
Kelt: 2026.05.05