Ryan Jelentkezése.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Imrevok21

Újonc
Május 2, 2026
1
0
Karakter
Ryan Carter
3x2tZsj.png
<br>

<br>
LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
<br>

<br>
OOC RÉSZ
<br>

<br><br>Hogyan szólíthatunk? Maszat<br>Hány éves vagy? 18<br>Mutatkozz be röviden. iminek hivnak most végeztem el a szakmát, burkolo vagyok. egy kis telepulésen lakom most keresem magam meg a nagyvilágban elhelyezkedés szempontból. hobijaim horgászat, edzés, gémelés.<br>Mi az accountod ID-je? 6999<br>Hány játszott perccel rendelkezel?1530percel<br>Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) 15-20 órát is <br>Rendelkezel Discord fiókkal? [-]Igen[-]<br>Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [-]Igen[-]<br>Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! https://streamable.com/8l0rfz<br>Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? igen<br><br>

<br>
IC RÉSZ
<br>

<br><br>Teljes neve: Ryan Carter<br>Születési helye: Los Santos Medical<br>Születési ideje: 1978.07.02<br>Édesanyja leánykori neve: Amanda Helsy<br>Bejelentett lakcíme: Los Santos<br>Rendelkezik autójavító tapasztalattal? igen<br>Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?<br>KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!<br>[-]Általános Iskola<br>[X]Szakmai Iskola<br>[-]Középiskola (Érettségi)<br>[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)<br>Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Szerelnék egy jó csapatba dolgozni és jelenleg munkanélküli vagyok <br>Miért Önt válasszuk? Aktiv oda figyelö tudnék lenni és türelmes.<br>Mely műszakokban tudna dolgozni?<br>KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD<br>[X]7:00-15:00<br>[X]15:00-18:00<br>[X]18:00-22:00<br>[X]22:00-23:59<br>[-]00:00-3:00<br><br>

<br>
SZAKMAI KÉRDÉSEK
<br>

<br><br>Mi a négyütemű motor négy üteme?<br>[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás<br>[X] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás<br>[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés<br>[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás<br>Mi az olajszűrő feladata?<br>Motorolaj folyamatos tisztása <br>Mi okozhatja a motor túlmelegedését?<br> Hütö folyadék hiánya<br>Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?<br> Alkatrészek kenése valamint számok és betük az olaj vastagságát jelölik<br>Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?<br> Komunikálás a jármü központi számitógépével valamint hibák kiolvasása <br>Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!<br> Jármüvet fel kell emelni, majd az olajtekknö alá oda kell vinni az olajgyüjtöt és kicsavarni az olajteknö allján található leeresztö csavart. Miután ez meg van vissza csavarni a csavart és kicserélni az olajszüröt majd leengedni a jármüvet ezt követöen fel kell nyitani a motorháztetöt majd olajtartájt feltölteni olajjal. <br>

<br>
Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
<br>
Aláírás:imre<br>Kelt: 2026.05.05

Utoljára szerkesztve:
Tisztelt Ryan Carter!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által benyújtott jelentkezési lap sikeresen megérkezett hozzánk, jelenleg kiértékelés alatt áll.
A kiválasztási folyamat következő lépéséről a döntést követően értesíten ifogjuk, kérjük addig szíves türelmét.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelt bennünket és érdeklődést mutatott a meghirdetett pozíció iránt.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Tisztelt Ryan Carter!

Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy a benyújtott jelentkezési lapja alapos áttekintését, valamint egy rövid vezetőségi egyeztetést követően olyan döntés született, amely szerint jelenleg nem tudjuk Önt cégünkhöz felvenni.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelte cégünket, és sok sikert kívánunk további tervei megvalósításához.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.