Donald Michael jelentkezése

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Devi

Barangoló
Október 27, 2025
34
2
Karakter
Tyrese Coleman
LSFD.png

Los Santos Fire Department
Jelentkezési Formanyomtatvány

In Character (IC)
Személyes adatok:
Teljes neve: Donald Michael
Anyja neve: Nem tudja mivel születésekor el hagyta az anyja
Születési hely, idő: 1987.09.10
Személyigazolvány száma: ID-BOPA6792
Jogosítvány száma (amennyiben nem rendelkezik jogosítvánnyal hagyja üresen): DL-NWYJ6792
Állampolgárság: Magyar, Román
Bejelentett lakcím, vagy tartózkodási hely: N/A
Telefonszáma: 1129355

Képzettség:
Legmagasabb Iskolai végzettség: Rendészeti
Intézmény neve:Los Santos Elementary School
Végzettség megszerzésének ideje: 2011.01.21

Out Of Character ((OOC)):
Hogyan szólíthatunk?: Máté
Életkorod: 14
Mióta játszol különböző RolePlay szervereken?: kb. 3 éve
Mióta játszol a WestMTA szerverén? 9 hónapja de sokat ki hagytam
Voltál már egészségügyi/tűzoltó frakció tagja?: Nem
Csatolj UCP képet az Adminjailedről/Kitiltásaidról: [URL='https://forum.westmta.com/file:///C%3A/Users/Mate/Pictures/Screenshots/K%C3%A9perny%C5%91k%C3%A9p%202026-04-23%20124948.png']UCP kép[/URL] (a barátom szokott engem rá venni arra hogy menjünk rabolni de én nem nagyon akarok. és mindig forgalmas helyre viszem őt hogy legyen vége. csak senkinek nem mondom el. De eddig senkitől nem vettem el semmit. és fegyóm sincsen se semmi illegál.)
Mesélj magadról pár mondatban: Máté vagyok 14 és fél éves. Szeretek utazgatni és tanulni is. (már amennyire). Sokat szoktam játszani és a hobbim az az airsoftozás. Az életem nagyon egyszerű és könnyű.

Egészségügyi és tűzoltási kérdések:
Egy túrázó elájult a nyári melegben. Milyen okok állhatnak a háttérben, és hogyan segítene rajta laikusként?: Először elviszem egy árnyékos helyre és le fektetem. Utána vízzel borogatom vagy legyezem és ha magánál van akkor szépen lassan vizet adok neki. Ha nem lélegzik el kezdem újra éleszteni és hívok közben mentőt.
Hogyan látna el egy olyan égési sérülést, ahol hólyagok is keletkeztek?: El kezdem langyos vízzel hűteni és 5-10 percig ott hagyom. Ha hólyagos akkor nem pokkasztom ki és ha van rajta ékszer azt le veszem.
Milyen esetben használna nyakrögzítőt a helyszínen?: Akkor használnék hogyha nyaki sérülése lenne valakinek
Mivel és hogyan oltanál el egy elektromos tüzet, kérem fejtse ki részletesebben?!: Le kapcsolom a biztosítékot és Por oltóval kezdem el oltani
Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy tűzoltóautóban és melyiket milyen esetben használná?: Tömlő, Por oltó, Feszitő vas, Létra, Hőkamera
Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy mentőautóban és melyiket milyen esetben használná?: hordágy, oxigén palack, vérnyomás mérő, bandázs/ bandage, infúzió

JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.
Kelt: 2026.04.23
Aláírás: NML

LSFD.png

Utoljára szerkesztve:
LSFD.png

Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a Human Resources and Finance Department feldolgozta levelét.

Jelentkezés kiértékelése megtörtént és értesítjük, hogy jelentkezését elutasítottuk! Nem felelt meg az elvárásoknak.

((OOC Megjegyzés: Rövid időn belül sok új jail szerzése)

Köszönjük a türelmét.

Kelt: 2026.04.23

Aláírás: General Director - Christine Everett

LSFD.png

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.